Maskiningeniør

Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Våre prosjekter realiserer bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og gir tilgang til strøm og rent vann. Med 15000 medarbeidere i Europa tilbyr vi kunden etterspurt kompetanse. Hvert år gjennomfører vi spennende prosjekter i drøyt 70 land over hele verden. Sweco er Europas ledende rådgivende arkitekt og ingeniørselskap med en omsetning på EUR 1,8 milliarder. Selskapet er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

Firma Sweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist02.01.2019

Maskiningeniør med det lille ekstra

Du tar ansvar i krevende situasjoner og vet masse om maskinteknikk. Det gjør deg i stand til å sjonglere to til fire prosjekter samtidig, skrive tilbud og snakke godt med både kunder og kolleger. Men du har også noe mer. Det kan være erfaringen fra andre bransjer eller fra fagområder som hydrogen, vind eller digitalisering, eller så er det spesialkunnskapen på konkrete felt innen vannkraft, som luker, rør eller ventiler. I hvert fall løfter det oss et par hakk.

VI VET AT DU ER FLINK

Tenk deg at du og en kollega gjerne vil lære mer om et emne du vet mye om og faktisk arbeider med i et av prosjektene dine akkurat nå. Du vil gjerne dele kunnskapen din, men forsøker å holde fokus på kundearbeid. Hva gjør du? Hvordan sikrer du at det du kan spres ut til andre i organisasjonen?

Du er selvstendig og opptatt av å skape gode løsninger, og drives av å hele tiden utvikle deg og lære mer. For å arbeide best mulig med andre, kommuniserer du klart og tydelig og er stadig på utkikk etter nye verktøy som kan bidra til å gjøre både løsninger og samarbeid enda bedre.

Du er utdannet sivilingeniør/ingeniør innen maskinteknikk (strømningsteknikk eller stålkonstruksjoner), har jobbet med vannkraft og brukt modelleringsprogram som Autodesk Inventor, SolidWorks, NX eller tilsvarende. I tillegg har du erfaring med FEM-beregninger og/eller CFD-beregninger og behersker instrumentering/måleteknikk.

Dine viktigste arbeidsoppgaver er:

  • Planlegging og bistand under bygging av nye kraftverk, eller ved rehabilitering/tiltak på gamle.
  • Prosjektledelse i typisk to til fire prosjekter, og selv delta som prosjektingeniør i flerfaglige arbeidsgrupper.
  • Delta i tilbuds- og markedsarbeid.
  • Delta på idriftsettelser, anleggsmålinger, eksterne kundemøter, mm.
  • Følge opp kunder og markeder.

I Sweco vil du møte et fleksibelt og godt arbeidsmiljø med inkluderende og dyktige kolleger, og ledere som setter pris på dine meninger. Du får ansvarsfulle oppgaver i spennende prosjekter og gode muligheter til å utvikle deg innen fag-, ledelses- og prosjektarbeid.

Kontaktpersoner:

Bengt Harding Skogvold

481 806 95

bengt.skogvold@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: