Maskinførere og Rørleggere

Maskinentreprenør Carl C. FonAS er et selskap med ca. 150 ansatte og er et heleid datterselskap av NCC. Vi har en stor maskinpark bestående av gravemaskiner, lastebiler, hjullastere, dumpere og dozere, samt diverse småutstyr.

Vi utfører alt av grunnarbeider ifm tomter, sprenging, massetransport, krantransport og maskintransport. Vi utfører også alt av kommunaltekniske oppgaver med bl.a. veibygging med asfaltering, legging av vann og avløpsanlegg etter kommunal standard, samt snøbrøyting. Vi har vårt hovedkontor på Nordre Kullerød 5 i Sandefjord, og vårt geografiske arbeidsområde er Østlandet.

Carl C. Fon er kjent for sin høye kompetanse, velutstyrte maskinpark, godt arbeidsmiljø og for å levere kvalitet. Vårt strategiske mål er å være det beste valget for våre oppdragsgivere og være bransjens mest attraktive arbeidsplass.

FirmaCarl C. Fon
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfrist09.07.2018

Vi ser at markedet i vårt område tar seg kraftig opp. For å møte økende arbeidsmengde ønsker vi å knytte til oss flere erfarne og dyktige:

MASKINFØRERE og RØRLEGGERE/GRUNNARBEIDERE med ADK1

Generelle arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene vil bestå av anleggs- og grunnarbeid, opparbeidelse av veier, tomter, VA-anlegg m.m. Videre vil du jobbe med legging og sikring av vann- og avløpsanlegg, samt arbeidsplanlegging og arbeidsvarsling.

Ønskede kvalifikasjoner for Rørlegger/grunnarbeider:

  • Fagbrev i maskin-/anleggsarbeiderfaget
  • ADK1 sertifikat
  • Førerkort klasse BE, også ønskelig med C og CE
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid

Ønskede kvalifikasjoner for Maskinfører:

  • Fagbrev i maskin-/anleggsarbeiderfaget, kan fravikes ved lang erfaring
  • Ønskelig med ADK1 sertifikat
  • Førerkort for bil klasse B, ønskelig med BE, C og CE
  • Erfaring fra tilsvarende arbeid

Dine personlige egenskaper

Som person ønsker vi at du er arbeidsom, pliktoppfyllende og har stå-på-vilje. Du er ansvarsbevisst og har gode samarbeidsevner, er fleksibel og ikke redd for å ta i et tak. Du må prate flytende norsk. Du må også være i stand til å jobbe på anlegg med arbeidstidsordning, samt å kunne bo borte i arbeidsperioden.

Vi tilbyr

Hos oss i Carl C. Fon får du interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har høy faglig standard og et spesielt godt og inkluderende arbeidsmiljø, som er en viktig suksessfaktor hos Carl C. Fon. Kompetanseoppbygging og utvikling av egne ansatte har i alle år stått sentralt, og vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

Har du spørsmål vedrørende stillingene, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt elektroniske søknadssystem. Søknader behandles fortløpende.

Søknadsfrist: snarest, og senest 9. juli 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Elin Reinfjord
HR-ansvarlig, Carl C. Fon AS
+47 33 48 74 50
elin.reinfjord@carlcfon.no

Vis flere stillinger: