Maskinfører

Mesta får folk trygt fram. Sammen jobber 1600 ansatte hver eneste dag, hele året, for å holde Norge åpent. Mesta omsetter for over 4 milliarder kroner årlig og vår kjernekompetanse er knyttet til arbeid langs vei og bane.

FirmaMesta
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist25.10.2020

Mesta anlegg er en landsdekkende totalleverandør av små og mellomstore anleggsprosjekter for infrastruktur i Norge.  Vi utfører oppdrag innenfor en rekke fagområder: veianlegg, sjøanlegg, vann og avløp, sprenging, kraftforsyning, jernbane og grunnarbeid. Med bred kompetanse kan vi løse tverrfaglige og komplekse anleggsprosjekter av høy kvalitet, på en effektiv måte. 

Vår avdeling i vest søker nå etter maskinfører med kompetanse innen anleggsarbeid. Oppmøtestedet ditt vil primært være i Ålesund/Sunnmøre, og reising må påregnes.

Som maskinfører vil arbeidsoppgavene dine være varierte. Du vil primært kjøre gravemaskin, men vil også bistå med alt innen anlegg- og grunnarbeid.

Hvem er vår nye maskinfører?

Det er viktig at du har erfaring fra anlegg og maskinførerbevis, og det vil telle positivt hvis du også har ADK1-sertfikat. Samarbeid og kommunikasjon er en viktig del av rollen. Du må derfor være lett å samarbeide med og ha gode norskkunnskaper. Dersom du også takler hektiske perioder og i er glad i fysisk arbeid er du akkurat den vi søker etter.

Hvorfor skal du jobbe i Mesta anlegg?

Arbeidshverdagen kjennetegnes av høyt tempo, samarbeid og stor endringsvilje. Hos oss får du konkurransedyktig lønn og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Som fagarbeider vil du bli en viktig brikke i et arbeidet med å holde infrastrukturen i gang; et samfunnskritisk oppdrag.

Hvordan søke?

Om dette høres ut som drømmejobben er det ingen ting å vente på. For å søke laster du opp din CV. Deretter svarer du på noen spørsmål som er relevant for stillingen. I Mesta gjennomfører vi en objektiv utvelgelse, og bruker derfor utvalgsspørsmål i stedet for søknadsbrev.

Er du nysgjerrig og vil vite mer om stillingen? Ta kontakt med anleggsleder Annie Jensen på tlf 97 41 46 25.

Søknader behandles fortløpende. Siste søknadsfrist er 25. oktober.

Søk stilling

Vis flere stillinger: