Maskinfører

Vår oppdragsgiver er Rocks of Norway AS. Selskapet ble etablert i 2010, og har i dag 8 ansatte. Selskapet og de ansatte har samlet sett lang erfaring fra Larvikitt-industrien. Rocks of Norway er Norges ledende produsent av mure-blokker i Naturstein. "Larvikblokka" av Larvikitt er hovedproduktet, og man bruker verdens største knekkepresse i produksjonen. Selskapet driver sin virksomhet fra Malerødbruddet i Larvik. På grunn av økt etterspørsel søker Rocks of Norway nå etter en maskinfører.

Er dette noe du kan fristes av?

FirmaJobzone for Rocks of Norway
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist04.05.2018

Har du erfaring fra steinbransjen? Er du fascinert av "store maskiner" og har lyst til å jobbe med kortreist naturstein? Hos oss får du en utendørsjobb og godt kammeratskap med på kjøpet.

Bli inspirert av denne videoen fra Rocks of Norway sitt anlegg!

Stillingen

Som maskinfører og produksjonsmedarbeider blir jobben kort og godt å kjøre hjullaster samt stå for driften av en såkalt "zoomrail." Dette er en borrigg montert på en enkel skinnegang, hvor din jobb blir å drifte riggen. I et selskap på denne størrelsen, må du forvente å ta i et tak der det trengs - "ingen jobb for liten, ingen jobb for stor."

Godt kammeratskap, plenty med frisk luft, samt pølselunsj og kortere dag hver fredag.

Stillingen starter som et prosjekt, men er du rett person er det gode muligheter for fast ansettelse.

Kvalifikasjoner og egenskaper

Aktuelle kandidater må ha maskinførerbevis, og helst erfaring med kjøring av hjullaster. Det er intet krav, men fordel med erfaring fra steinbransjen. På egenskapssiden ser vi etter personer som er/har:

  • Fleksibel
  • Vant med å ta i et tak der det trengs
  • Tenker og handler sikkerhet.

Ring Øyvind fra Jobzone Larvik for en uforbindtlig prat om stillingen!

Kontaktperson

Øyvind Løkken
33 12 19 10 / 99047177
oyvind.lokken@jobzone.no

Søk her

Vis flere stillinger: