Fra venstre: Bjørn Martin Bakkebø – Blink Hus, prisvinner Martin Frøyse Vidvei – Blink Hus Sigdal, Gunbjørn Vidvei – Blink Hus Sigdal , Mats Jermstad - Essve, Reidar Bjerke – Blink Hus.

Martin Frøyse Vidvei «Årets Håndverker 2018» hos Blink Hus Sigdal

Hos Blink Hus Sigdal ble det tømrer Martin Frøyse Vidvei som gikk av med utmerkelsen «Årets Håndverker 2018», som ble tildelt i forbindelse med Blink Hus-arrangementet «Vel Utført» i Drammen.

- Martin er svært samarbeidsvillig og pliktoppfyllende, han er flink til å holde det ryddig og i orden. Han er ærekjær i forhold til jobben han gjør, og han er opptatt av å levere fra seg en godt utført jobb og produkt, heter det i en uttalelsene fra bedriften.

- Hele tanken bak Vel Utført er å sette fokus på tømrerne og de utførende som er involvert i Blink Hus prosjekter. Arrangementet skreddersys til hver bedrift. Arrangementet består av 2 fagdeler: Del 1 skjer i plenum hvor bedriften og kjeden belyser aktualiteter relatert til teknisk, gjennomføring og kjedens fokusområder. I del 2 så har deltagerne full gjennomgang (rullering) med utvalgte leverandører, som stiller godt forberedt med tematikk rettet mot de utførende. Et viktig arrangement hvor selve merkevaren vår/ tømrerne, får velfortjent oppmerksomhet og faglig påfyll sier Geir Kjørum, konstituert kjededirektør i Blink Hus.