Markedsansvarlig bygg og anlegg

Franzefoss Gjenvinning er en av Norges ledende gjenvinningsaktører med 1,1 mrd. i omsetning og ca 300 ansatte. Selskapet er en del av Franzefoss-konsernet som leverer pukk og gjenvinningstjenester i Norge og har en 100 år lang industrihistorie. Franzefoss Gjenvinning har 20 anlegg, om lag 300 ansatte og driver innsamling, sortering, bearbeiding og gjenvinning av avfall fra næringsliv, offshore, industri, bygg og anlegg.

Franzefoss ønsker gjennom sin virksomhet å bidra til en bærekraftig utvikling til det beste for ansatte, omgivelser og samfunnet. Vår visjon er å være Samfunnets beste valg. Det innebærer at våre kunder skal oppleve Franzefoss som en trygg samarbeidspartner som leverer varer og tjenester til avtalt tid, kvalitet og pris.

Les gjerne mer og oss på: www.franzefoss.no og følg oss på LinkedIn og Facebook.

FirmaFranzefoss Gjenvinning
FylkeFlere fylker
StedØstlandet, Trondheim eller Bergen
Søknadsfrist18.10.2020

Franzefoss søker en målrettet markedsansvarlig som ønsker å utvikle sine kunder innen bygg og anlegg!

Selskapet står nå overfor en prosess der vi skal skape en mer moderne organisasjon som er bedre rustet til å møte morgendagens utfordringer. Vår ambisjon er å være den mest bærekraftige aktøren med de mest fornøyde kundene i gjenvinningsbransjen.

I den anledning har vi opprettet flere nye stillinger, og det søkes nå etter en dyktig, analytisk og salgsorientert markedsansvarlig som tør å ta ansvaret og bidra til at vi når våre ambisjoner. I den anledning har vi opprettet flere nye stillinger, og det søkes nå etter en salgsorientert markedsansvarlig for bygg og anlegg som aktivt skal bidra til å utvikle sitt område.

Stillingen vil rapportere til nasjonal salgssjef.

Som markedsansvarlig vil dine mest sentrale arbeidsoppgaver innebære:

  • Salgs- og porteføljeansvar for bygg- og anleggsmarkedet og kundegrupper innenfor B2B, fagansvar for fagfeltet
  • Budsjettansvarlig for salgs- og lønnsomhetsmål innenfor fagområdet, og bidra til utvikling av selskapets produkter og tjenestetilbud
  • Forhandle, tegne og følge opp inngåtte kundeavtaler. Aktiv porteføljeforvaltning gjennom å bygge opp gode relasjoner med kunder
  • Til enhver tid inneha god markedsinnsikt gjennom kontinuerlig analysearbeid
  • Aktivt anvende digitale verktøy og systemet for å forbedre salg, kundedialog og arbeidshverdag
  • Holde foredrag og presentasjoner og bidra aktivt med innhold til markedsavdelingen som er med på å styrke den digitale kundereisen

Den riktige kandidaten har høyere utdanning med erfaring fra tilsvarende stilling i bygg- og anleggsbransjen. Du har god markedsforståelse og er interessert i hvordan markedstrender påvirker bygg- og anleggsbransjen. For å bygge morgendagens Franzefoss er det viktig med gode digitale ferdigheter og forståelsen for hva en god digital kundereise innebærer. Den riktige kandidaten er analytisk og med godt pågangsmot. Interesse for miljø, bærekraft og grønn utvikling er positivt.

Som person er du selvdreven og tar initiativ til å iverksette salgsaktivitet og sørge for at disse blir gjennomført. En nøkkelegenskap vil være å få til et godt samarbeid i egen enhet, og å skape gode relasjoner til kollegaer og kunder.

Arbeidssted: Franzefoss Gjenvinning ønsker tilstedeværelse over hele landet. Arbeidssted vil være tilknyttet et av Franzefoss sine anlegg fortrinnsvis på Østlandet, Trondheim eller Bergen.

Om dette er interessant for deg, er du velkommen til å ta kontakt med en av våre rådgivere i Experis Executive: Trond Boe Tangen (917 43 800) eller Maria Loftheim (482 57 231). Registrer søknad senest innen 04 oktober på www.experis.no. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Søk stilling