Fra Mapeis anlegg i Nord-Odal. (Foto: Mapei)

Mapei ansetter ti nye medarbeidere

 Mapei AS kan se tilbake på et godt første halvår i 2016, med god vekst i Norge og en positiv eksportutvikling.

Jan Roger Broen

Derfor ansetter de nå ti personer i driftsorganisasjonen. De skal jobbe med produksjon, lager, ekspedisjon og kundeservice.

- Vi vokser organisk og opplever sterk vekst i hele Norden og Baltikum, som en følge av at vi har fått store leveranser til for eksempel Metroen i København, flere store sykehus og større infrastruktur prosjekter. I tillegg til dette har vi også inngått avtaler med flere større forhandlere som selger våre produkter, sier fabrikksjef Jan Roger Broen i Mapei AS.

Enkelte måneder har de hatt volumøkning på opp mot 30 prosent i forhold til i fjor, og i gjennomsnitt er volumveksten i år nærmere 15 prosent. 

- Inne på vårt distribusjonsområde er det nå opptil 80 lastebiler daglig, dette medfører stor aktivitet og fører til at vi må øke med 10 nye medarbeidere på fabrikken, forklarer Roger Broen.

Han peker videre på at Mapei har vokst organisk år etter år, og det hadde ikke vært mulig uten medarbeidere som trives og er engasjerte på jobb.

- Vi er opptatt av å bygge kompetanse og ser på oss selv som en lærende organisasjon som hele tiden ønsker å bli bedre. Vi har 17 ulike forbedringsgrupper og et stort antall flinke fagfolk som jobber med dette hver dag. Dette gjør at vi forbedrer oss hele tiden og sikrer at våre kunder alltid får produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, understreker Broen.