Mange vinnere på Nordek-messen

Nordek Fagmesse 2011 ble arrangert på Hamar i tiden 1 - 3. februar 2011 og samlet 59 leverandører og medlemsbedriftene i XL-BYGG, Blink Hus og Hellvik Hus.

I tillegg deltok representanter fra de svenske og danske samarbeidspartnere i XL-BYGG og en rekke potensielle medlemsbedrifter.

Under banketten med over 500 personer steder, ble en rekke priser utdelt:

Årets leverandør kåres av medlemsbedriftene i Nordek AS og ble for 2010 BYGGMA ASA. Juryen uttaler: "Leverandøren har et svært godt samarbeide med kjeden og fikk følgende karakterstikk fra medlemsbedriftene: God på levering – punktlige, gode produkter, innovative og et godt uteapparat."

Årets XL-BYGG medlem
Vinneren har vært medlem i kjeden siden starten i 1995. "Vinneren oppleves som ryddig, oppriktig og solid. De er samtidig opptatt av kjedens utvikling. Vinneren er markedsleder i sitt område og er en utmerket ambassadør for merkevaren XL-BYGG. Vinneren har i alle år vist gode resultater og til tider svært gode resultater. Årets vinner er XL-BYGG Farsund Bygg i Førde."

Årets Blink Hus medlem
"Årets medlem byr i stor grad på seg selv og deler sin egen erfaring med andre. Årets vinner er et kjært og godt medlem i Blink Hus. Bedriften innehar en høy kompetanse på husbygging og har bygget stein på stein gjennom mange år og fremstår i dag som en sterk økonomisk enhet. De ansatte er stolte av å ha tilhørighet i denne bedriften. Profileringen og markedsprofilen er svært god og kjedekontoret i Tønsberg er stolte av å kunne jobbe sammen med årets medlem, som er: Blink Hus Valvatne.

Årets Hellvik Hus medlem
"Årets medlem har en særdeles dyktig organisasjon som utøver godt håndtverk i alle ledd og ivaretar kunden på beste måte. Medlemmet leverte også i 2010 gode salgstall, og ikke minst et meget bra regnskapsår. Vinneren er særdeles lojal mot kjedekonseptet, og deltar alltid på kjedens samlinger. Årets medlem 2010 er Hellvik Hus Søgne."