Hele Spectra-sortimentet blir presentert.Servering og bred demo ute.Det ble plass til flere foredrag.Det ble også tid til droneflyging.

Mange deltok på åpningen av Norgeodesis nye avdelingskontor

Mange innen det norske landemålingsmiljøet tok 3. september turen til Gardermoen for å se på det nye avdelingskontoret til Norgeodesi samt at de også fikk mulighet til å se nærmere på noe av det nye utstyret de kan tilby.

– Det var mange som kom og Trimble stilte mannsterke opp for å fortelle om nyhetene samt at de holdt spennende foredrag om en ny effektiv teknologi til bygg- og anleggsbransjen, forteller adm. dir. Joh Einar Solhaug i Norgeodesi.

Blant annet presentere de hele laserlinjen og landmålingslinjen til Trimble og Spectra inkludert nylanseringen av planlaseren LL300N.

For første gang i Norge presenterte de Trimble MX 2, som er en mobil 3D-skanner for alle typer kjøretøy med mulighet for påkobling av fotogrammetri kamera og dobbel GPS-GNSS med mulighet for direkte oppkobling mot CPOS, Statens Kartverk sitt VRS-GNSS-nett. Den har tre separate landmålingteknologier i et målesystem for montering på kjøretøy, enten det er bil, båt, anleggsmaskiner, ATV etc.

De kjørte også en live-demonstrasjon av RPAS drone-systemet, nye Trimble UX 5.