Malermestrene Indre Østland AS blir en del av Håndverksgruppen

Malermestrene Indre Østland AS går inn i Håndverksgruppen.

Malermestrene Indre Østland AS går inn i Håndverksgruppen.

Bedriften vil fortsette å lede sin lokale bedrift, samtidig som de investerer i og blir medeier i det nye konsernet, skriver selskapene i en felles pressemelding

- Med dette vil vi kunne tilby våre kunder enda bedre og bredere tjenester. Vi vil fremdeles være de samme menneskene, med sterk lokal tilstedeværelse og fokus på høy kvalitet. Malermestrene Indre Østland skal fortsette å drive selskapet selvstendig som i dag, men med mulighet for videre utvikling gjennom et større konsern, sier Geir Bergli, daglig leder i Malermestrene Indre Østland i meldingen.

Håndverksgruppen ble etablert i 2012 som en kjede av 11 frittstående bedrifter. Hensikten var å samarbeide på større prosjekter og senere kunne tilby landsdekkende rammeavtaler. I meldingen forteller gruppen at bedriftene deres har hatt en årlig vekst på 16 prosent siden 2017.

- Vi har vært i tett dialog med Malermestrene Indre Østland i en periode og har latt oss imponere over hvordan de driver sin virksomhet på en god og ansvarlig måte i sitt lokalmarked. De har lojale ansatte og svært fornøyde kunder, mye takket være stor faglig dyktighet og sterkt kundefokus. Vi gleder oss til å jobbe sammen for å videreutvikle en desentralisert struktur. Bedriften skal beholde sitt tradisjonsrike firmanavn og bygge videre på styrken i å være lokal, med sitt engasjement og nærhet til ansatte og kunder, sier Trond Tørdal, ansvarlig for innlemming av nye bedrifter (M&A) i Håndverksgruppen.