Maler

Rett Bemanning ble etablert i 2003 og vår kjernevirksomhet er formidling av vikarer til næringsliv og offentlige virksomheter, samt rekruttering til faste stillinger. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og partner ved å ha fokus på lokal kunnskap og personlig oppfølgning av både vikarer og kunder. Våre kontorer har med sin lokale tilknytning god kjennskap til sitt nærområde. Dette gjør at Rett Bemanning kan ha et nært samarbeid med både kunder og vikarer hvor vi finner tilpassede løsninger som passer best for deg og dine behov. Rett Bemanning er din partner for rett person på rett sted til rett tid.

FirmaRett Bemanning
FylkeVestfold
StedSandefjord
Søknadsfristsnarest

Rett Bemanning søker for solid aktør i Sandefjord etter en MALER. Oppdraget er i utgangspunkt av inntil EN måneds varighet, men det er muligheter for forlengelse. Kandidatene må ha erfaring med relevante arbeidsopgaver innenfor maleryrket og være selvstendige. Arbeidssted vil være sentralt i Sandefjord, og oppdraget starter snarest mulig.

Er dette av interesse så kontakt Tom Huseby på tlf 90568410 for mer info eller send snarest en kortfattet søknad med CV på mail til th@rettbemanning.no

Vis flere stillinger: