Lysdesigner

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeOslo
Søknadsfrist27.11.2018

Seksjon Lysdesign i Rambøll region Øst har økende oppdragsmengde. Vi søker derfor en erfaren lysdesigner som kan være med å forme vår videre utvikling. Arbeidssted er Oslo.

Om stillingen

En av hovedoppgavene vil være å utnytte de muligheter lyset gir for å påvirke menneskers opplevelse og skape gode visuelle forhold. Vi vektlegger utradisjonelle løsninger gjennom å kombinere vår kunnskap innen lys, farge, syn, design og teknologi. Våre satsningsområder er arkitektonisk og urbant lysdesign. Som lysdesigner hos oss arbeider du blant annet med utarbeidelse av belysningskonsepter, visualiseringer og helhetlige designprosesser. Andre viktige oppgaver vil være:

  • Å være et bindeledd mellom byggherre, arkitekt, entreprenør og rådgiver
  • Tett samarbeid med andre fagdisipliner som Ark, Lark og Rie
  • Lysberegninger
  • Konseptutvikling
  • Skriftlig redegjørelse

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har en bachelor- eller masterutdanning i lysdesign, og har minimum 3 års relevant arbeidserfaring. Du må være selvstendig, ha gode kommunikasjonsevner og gode visualiseringsegenskaper. Du må beherske Dialux/Relux, Adobe-pakken og AutoCad. Erfaring med Revit og 3DS er en fordel. Du må ha god forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

  • Genuin interesse for lysdesign
  • Evne til å tenke nytt og helhetlig
  • Evne til tverrfaglig samarbeid
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson:

Per Øyvind Løbach, lys@ramboll.no, tlf 934 68 106

Søk stilling

Vis flere stillinger: