Illustrasjon: Nordic.

Lokal elektroentreprenør fikk Flesland-kontrakt

Avinor AS har signert kontrakt med den lokale elektroentreprenøren Frøland & Noss Elektro, for leveranse av komplett el-anlegg til den nye flyterminalen på Flesland.

Kontrakten har en verdi på 207 millioner kroner.

Elektroentreprenøren vil samarbeide med Bravida AS og Magnus M. Thunestvedt AS, et samarbeid selskapene har god erfaring med fra det nye Statoilbygget på Sandsli som stod ferdig i 2014.

Frode Noss uttaler som leder for og på vegne av FN-Gruppen, som gruppen kaller seg, at han ser fram til et spennende prosjekt sammen med Avinor og andre deltakere, hvor de vil bidra sterkt til at kvalitet og samspill preger utførelse og resultat.

- Tilbudsunderlaget speiler at det er gjort et meget godt prosjekteringsarbeid i forkant, med tydelige oppgaver og tidsrammer, og det passer FN-Gruppen midt i blinken. Vi er stolt og beæret over oppdraget Avinor har tildelt oss, som er Bergens historiens største elektroentreprise noensinne. Med Frøland & Noss Elektro, Bravida og Thunestvedt har vi sikret tilgang på stor kompetanse og arbeidskraft, og vi gleder oss stort til å komme i gang, sier Noss.