Even Sjøli, daglig leder i MjøsPlan AS og Vegard Solli, daglig leder i Leica Geosystems.

Leica Geosystems inngår samarbeid med MjøsPlan

Leica Geosystems AS har signert en partneravtale med MjøsPlan AS. Avtalen innebærer at MjøsPlan AS blir en salgs- og servicepartner i fylkene Hedmark og Oppland. Avtalen gjelder Leica Geosystems sine maskinstyringsløsninger.

– Vi avsluttet i vår et langvarig samarbeid med Maskinstyring AS og det var derfor naturlig for oss å se på løsninger for å opprettholde vårt servicetilbud og sikre fremtidig vekst i området, sier Vegard Solli, daglig leder i Leica Geosystems i en pressemelding fra Leica Geosystems og MjøsPlan.

Partneravtalen med MjøsPlan er bare en del av Leica Geosystems sin videre satsning i Hedmark og Oppland. Det er allerede ansatt en lokal supportingeniør og flere ansettelser er på trappene, opplyses det i pressemeldingen.

Hedmark og Oppland er tradisjonelt et viktig marked for Leica Geosystems og det er høy aktivitet i området. I tillegg til salg av nye maskinstyringssystemer vil også MjøsPlan bygge opp egen service og supportavdeling med egne service og supportavtaler.

MjøsPlan er et plan- og oppmålingsfirma sentralt plassert i innlandet som i mange år har jobbet med data til maskinstyring og oppfølging av entreprenører.

– Vi ønsker å bli en totalleverandør til våre kunder i distriktet og med tilgang til Leica sine produkter og tjenester får vi et godt utgangspunkt for å kunne levere alt det våre felles kunder har behov for, sier Even Sjøli, daglig leder i MjøsPlan AS.

I motsetning til tidligere har Leica Geosystems denne gangen valgt å inngå en partneravtale og ikke en forhandleravtale. I praksis innebærer det at MjøsPlan selger produkter og tjenester på vegne av Leica Geosystems.