Illustrasjon: Skanska/Vy

Lefdal Installasjon med nye millionkontrakter

Lefdal Installasjon vinner ytterligere to store kontrakter, med leveranser til Det juridiske fakultet og Ensjø Torg.

For byggherre Entra ASA skal Lefdal Installasjon levere elektrotjenester til de nye lokalene til Det juridiske fakultet ved Universitetet i Oslo som skal bygges i Tullinkvartalet.

Kontrakten er inngått med Veidekke som totalentreprenør og arbeidet påbegynnes i februar 2018. Detaljprosjektering er allerede i gang. Bygget som inneholder auditorier, kursrom, bibliotek, kantine, lesesaler og kontorer overleveres høsten 2019, og er på over 20.000 kvadratmeter. For Lefdal Installasjon innebærer dette ca. 30 000 timer som vil sysselsette i snitt 15 montører.

- Lefdal Installasjon har alltid vært en bedrift som rekrutterer og utvikler montører gjennom å ta inn nye lærlinger hver høst. Det vil være lærlinger i alle team under hele dette prosjektet, melder selskapet i en pressemelding.

Tidligere lokaler til Otto Treiders Handelsskole er delvis fredet og vil senere bli rehabilitert mens Bårdar Danseskole sine lokaler er revet for å gi plass til det nye bygget.

For Skanska Norge, med Skanska Eiendomsutvikling som byggherre, har de signert en kontrakt på cirka 20.000 timer planlagt elektroarbeid.

På Ensjø Torg skal det bygges 190 nye leiligheter i tre bygg med næringslokaler i 1. og 2. etasje. Her er de også i gang med forprosjekt men selve elektroarbeidet påbegynnes i desember 2017. Planlagt ferdigstillelse er i slutten av 2019.

- Begge disse prosjektene er av stor betydning for oss og våre montører og vi vil ha behov for ansette flere i tiden som kommer, melder Lefdal.