Leder serviceavdeling

Sønnico er et landsdekkende elektrokonsern og en av Norges ledende elektroentreprenører. I mer enn 100 år har vi vært en samfunnsbygger og viktig leverandør av elektro til både store og små kunder. Helt siden 1910 har Sønnico vært en samfunnsbygger, og en viktig premissleverandør av elektroløsninger til både store og små kunder. Sønnico skaper merverdi for samfunnet ved å levere helhetlige og miljøvennlige elektroløsninger som møter morgendagens utfordringer. Gjennom satsning på miljø, samfunn og ansatte tar Sønnico rollen som den selvfølgelige leverandør, samarbeidspartner og arbeidsgiver. Sønnico har rundt 400 ansatte og 400 millioner i omsetning, region vest omsetter for 120 millioner.

Firma Experis for Sønnico
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfristsnarest

Vi søker leder serviceavdeling - ønsker du å være med å utvikle en av Norges ledende elektroentreprenører?

Servicemarkedet er Sønnico sitt største satsningsområde og ambisjonene om vekst i Bergensområdet er store. Nå søker vi en fremoverlent leder som er engasjert i utviklingen innenfor området og som ønsker å sette Sønnico på kartet.

I vår serviceavdeling i Bergen er vi en stolt og motivert gjeng på 30 medarbeidere. Vi er opptatt av å utvikle relasjonen mellom leverandør og kunde, for å skape ett langvarig og godt samarbeidsforhold med kunden i fokus. Vi ser etter en erfaren leder med elektrobakgrunn men er også åpen for ambisiøse og erfarne prosjektledere fra bransjen.

Du er en god relasjonsbygger som evner å se og ta ut potensiale som ligger i markedet og har et solid nettverk i regionen. Du vil følge opp salgsaktiviteter i avdelingen samtidig som du skal ivareta HMS, personal, budsjett og resultatansvar. Du vil sikre at din avdeling til enhver tid har den rette sammensatte kompetanse og ressurser. Du vil også delta i felles faglige nettverk med andre Sønnico kontorer.

Du er selvstendig, strukturert og har sterk gjennomføringsevne. Du må like å jobbe i team og være en pådriver for personlig utvikling hos dine medarbeidere. Vi ser etter en tydelig leder og dyktig organisator.

Du vil ha en strategisk rolle i ledergruppen lokalt og rapportere til regiondirektør.

Vi tilbyr

Mulighet til å være med å påvirke Sønnico region vest og videreutvikle serviceavdelingen i selskapet. Du vil få kompetanseutvikling, spesialisering og personlig utvikling i et godt arbeidsmiljø. Det er gode rammebetingelser og solide støttefunksjoner i selskapet.

Kontaktpersoner

Anette Hansen

E-postadresse: Anette.Hansen@no.experis.com

Telefonnummer: 90080079

Gunhild Nitter Schieldrop

E-postadresse: Gunhild.Nitter.Schieldrop@no.experis.com

Telefonnummer: 90936940

Søk stilling

Vis flere stillinger: