Leder for vårt planmiljø i Stavanger

Asplan Viak er et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer, med over 1000 ansatte fordelt på 31 kontorsteder. I snart 60 år har vi bidratt til samfunnsutviklingen gjennom vår tverrfaglige rådgivning til offentlige og private oppdragsgivere.

Når vi planlegger og gir råd, har vi de som kommer etter oss i tankene – derfor er bærekraft viktig for oss. I Asplan Viak former vi samfunnet gjennom å se mennesket.

Firma Asplan Viak
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist20.10.2019

Vi i Asplan Viak er stolt av å ha vært sentrale i utviklingen av Stavangerregionen i 50 år. Nå rigger vi oss for videre vekst og utvikling lokalt og nasjonalt.

Vår plangruppe består i dag av 20 dedikerte planleggere som er drevet av å finne gode, helhetlige og bærekraftige løsninger for våre omgivelser. Vi har bred fagkompetanse og dekker i dag alle områder innenfor planområdet.

Vi ser setter en person som trives i lederrollen og har god forståelse for hvordan byer og steder planlegges. Vi tror at du er en leder som har engasjement for både fag, samfunn og mennesker, og trives med både lederoppgaver og markedsarbeid.

Som vår nye leder blir du en del av selskapets nasjonale planledergruppe, og får være med å påvirke strategiske diskusjoner og veivalg.

Hva ser vi etter?

Vi søker en kompetent fagperson som trives i og motiveres av lederrollen. Du trives godt med kundekontakt og nettverksbygging, og kan gjerne ha rollen som vårt ansikt utad. Vi er sikre på at du har gode kommunikative ferdigheter og er god på relasjoner.

Hva kan vi tilby deg?

Vi kan tilby deg en spennende og utfordrende lederstilling i et arbeidsmiljø som er preget av høy kompetanse og dedikasjon. Du vil få konkurransedyktige betingelser, fleksibel arbeidstid og fri i jul- og påskeuken.

Søknad og CV sendes til Human AS her: https://human.easycruit.com/vacancy/application/send/2373245/187047?iso=no

Har du spørsmål eller ønsker du en uforpliktende og konfidensiell prat om stillingen? Kontakt vår rådgiver i Human, Odd Arild Sævik, på mob 450 21 995.

Du kan også ta kontakt med Avdelingsleder for Plan i Asplan Viak, Per Einar Saxegaard, på mob 970 39 819.

Vis flere stillinger: