Leder Bitumendepot

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 24,5 milliarder kroner (2015), og halvparten av de 7 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet.

FirmaVeidekke Industri
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist10.01.2017

Veidekke Industri AS eier og driver 7 Bitumendepot langs Norskekysten fra Lura i Sandnes kommune i Sør til Hamnbukt i Lakselv kommune i Nord. Vi søker deg som er ingeniør eller har teknisk bakgrunn til en spennende jobb som leder for Bitumendepot. Liker du å jobbe med logistikk og tekniske- og praktiske problemstillinger er du kanskje den rette. Du må også like å jobbe med mennesker, da stillingen innebærer personalansvar og ansvar for innleid personell. Du vil arbeide tett opp mot driften av asfaltfabrikker og ha ansvar for å forsyne disse med bitumen med fokus på helse, miljø og sikkerhet gjennom hele asfaltsesongen.

Arbeidsoppgaver

Du vil som leder for Bitumendepot være en viktig støttespiller opp mot driften av våre asfaltfabrikker og har logistikkansvaret fra leverandør til depot og fabrikk, således sørge for å forsyne disse med bitumen gjennom hele asfaltsesongen. Vi anser det som vesentlig at du kan etablere gode relasjoner til våre samarbeidspartnere og at du håndterer til tider høyt tempo.

Like viktig som ditt fokus på god drift, er at du hele tiden arbeider for at de du leder skal komme hjem like hele som da de kom på jobb.

Du vil ha personalansvar for egne ansatte og innleid personell og evner å styre disse optimalt. Litt kontorarbeid skremmer ikke deg, så fakturering, rapportering og oppfølging av økonomiske resultater er ingen hindring. Likeledes har du god forståelse for og interesse for KS/HMS/YM. Du har ansvar for vedlikeholdsrutiner og investeringer på anleggene.

Du rapporterer til teknisk direktør i Veidekke Industri.

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har bakgrunn som ingeniør eller teknisk fagskole og har minimum 3-5 års erfaring med drift av tankanlegg eller lignende installasjoner. Annen relevant erfaring vurderes. Du har god økonomisk forståelse og benytter It-verktøy i hverdagen. Du kommuniserer flytende på norsk både muntlig og skriftlig og behersker engelsk godt. Du evner å lede dine medarbeidere gjennom hektiske dager. Reising må påregnes så sertifikat i klasse B og C er nødvendig.

Profil

Vi er på jakt etter deg som har ønske om å utvikle deg og fagfeltet du får ansvar for. Vi vil at du er tydelig, strukturert og involverende. Vi ser også for oss at du er handlekraftig, har forretningsteft og god økonomiforståelse. Du er opptatt av å finne gode løsninger og ha god flyt i hverdagen.

Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig – Entusiastisk –Grensesprengende er viktige for oss, så det er det av betydning at du også kan stå for disse.

Vi tilbyr

En utfordrende stilling i et solid og spennende konsern med gode muligheter for kompetanseutvikling gjennom Veidekkeskolen.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil få mulighet til å eie egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 16 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Kontorsted er i utgangspunktet Trondheim, men andre steder i landet kan vurderes.

Spørsmål om stillingen

Eivind Olav Andersen

Teknisk direktør

Telefon 414 74 047

Søk stilling

Vis flere stillinger: