Lars Næss er kommet inn som ny styreleder i Stenseth & RS. Foto: Trond Joelson

Lars Næss ny styreleder i Stenseth & RS

Etter flere år med solid vekst som betongentreprenør har de nå omorganisert driften og tilsatt den erfarne bransjemannen Lars Næss som styreleder.

– Stenseth & RS er en svært solid virksomhet som setter kvalitet og seriøsitet i høysetet. De har posisjonert seg som et ledende selskap innen sitt fagområde, og det skal bli spennende å være med på å gjennomføre den vekststrategien som ligger til grunn, sier Lars Næss

– Vi er veldig glade for at Lars Næss takket ja til styreledervervet. Med hans solide erfaring og kompetanse er de andre eierne og jeg overbeviste om at Stenseth & RS sin fremtid er i trygge hender, sier daglig leder Petter Kveil.

Beslutningen om å rekruttere styreleder utenfor firmaets egne rekker er et ledd i prosessen med å optimalisere virksomhetens administrative funksjoner, et arbeid som har pågått siden Stenseth & RS høsten 2017 besluttet å innføre ny konsernmodell.

leder Peter Kveil er svært godt fornøyd med valget av ny styreleder, og mener med dette at selskapet nå er rigget for videre vekst gjennom de nyopprettede selskapene i konsernet, Stenseth & RS Entreprenør, Stenseth & RS anlegg og Stenseth & RS Bemanning.

Omsetningen for fjoråret nådde sitt historiske høydepunkt med 330 millioner kroner, opp cirka 100 millioner fra 2016. Resultatet ble litt opp fra fjoråret og havnet på cirka seks prosent.

Konsernet sysselsetter i dag rundt 160 personer.

Lars Næss har vært en del av byggenæringen siden 1975, og har tidligere blant annet ledet Icopal i Norge, og vært konserndirektør og styreleder for selskapets nordiske enheter.

I tillegg til Stenseth & RS er Næss også styreleder i Nedre Romerike Avløpsselskap IKS, entreprenørselskapet Olaf E Eriksen AS, anleggsmaskinleverandøren NASTA AS, boreriggprodusenten Qmatec Drilling AS, investerings- og rådgivingsselskapet Havfjell AS (eget selskap) og nestleder i styret i Eiendomsselskapet Fjellhamar Bruk AS.