Landskapsarkitekt

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist30.12.2018

Vi søker etter 2-3 landskapsarkitekter/master i landskapsarkitektur fra universitet/høyskole til vårt kontor i Stavanger. Avdeling Arkitektur og byutvikling har i dag 18 arkitekter og landskapsarkitekter som jobber i spennet mellom by- og områdeplanlegging og detaljprosjektering bygg. Som landskapsarkitekt i Rambøll Stavanger jobber du hovedsakelig på oppdrag i regionen, men du kan også få mulighet til å jobbe på oppdrag over hele landet da vi samlet utgjør et fagmiljø på Divisjon Arkitektur på nærmere 100 arkitekter og landskapsarkitekter lokalisert i Stavanger, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Arendal. Sammen utgjør vi et sterkt fagmiljø innen arkitektur og byutvikling.

Rambølls internasjonale rolle som flerfaglig rådgiver for bærekraftige løsninger holder FNs bærekraftsmål tett på forretningsdriften, og det er særlig våre fags påvirkning til mer levende byer som gjør dette både meningsfylt og spennende. Vi tror at innovasjonskraften i den enkelte medarbeider er vesentlig for å skape nye bærekraftige løsninger både innen byplanlegging, landskap, byrom og byggeri. Vi jobber komplekse byutviklingsoppdrag til mindre byomformingsoppgaver og boligprosjekter samt ombygging og rehabilitering. Vi har et sterkt fagmiljø innen sykehus og skoler. Blå-grønn infrastruktur, parker og uterom er typisk flerfaglige prosjekt hvor vi har god erfaring.

Om stillingen

Arkitektur og byutvikling i Stavanger har mange spennende og utfordrende oppgaver å jobbe med fremover. Vi jobber med prosjekter innenfor byrom, offentlig grøntanlegg, undervisningsinstitusjoner, boliger, næringsbygg, helse, infrastruktur, mulighetsstudier og analyser. Våre prosjekter omfatter alle faser, alle skalaer fra områdeplan via reguleringsplan til detaljfasen. Det gode livet, mellomrommet, blågrønne løsninger og tverrfaglig samarbeid er noe av det vi har stort fokus på.

Vi er et miljø i vekst og utvikling. Vi søker nå etter flere engasjerte landskapsarkitekter som kan bidra til å styrke vårt tverrfaglige team. Vi søker etter både deg som har fra 3-5 års erfaring og deg som er senior.

Hvem vi søker

Vi søker deg som liker utfordringer og har et brennende engasjement for faget. Du er en løsningsorientert initiativtaker med gode samarbeidsevner.

Kvalifikasjoner

  • Master i landskapsarkitektur
  • God kjennskap til AutoCad/Civil 3D og Novapoint
  • God kjennskap til Adobe Creative
  • Opptatt av estetikk, god formidlingsevne
  • Erfaring fra detaljprosjektering

Personlige egenskaper

  • Tverrfaglig forståelse
  • Miljøfokus
  • Evne til å tenke strategisk
  • Lyst og evne til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Velkommen som søker!

Ta kontakt for en prat, eller be om ytterligere informasjon om stillingen:

Seksjonsleder Landskap Else Dybkjær mob: 474 65 151 mail: else.dybkjaer@ramboll.no

Avdelingsleder Arkitektur og Byutvikling Anne Merethe Skogland mob: 971 05 099 mail: anne.merethe.skogland@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: