Landskapsarkitekt med erfaring

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler mulig gjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

Firma Multiconsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist11.10.2020

Multiconsult Norge AS avdeling Samferdsel er i vekst og vi ønsker derfor å utvide faggruppen vår innen Arealplan og landskap i Trondheim.

I den forbindelse ser vi etter en fremoverlent landskapsarkitekt som ønsker forandring og nye utfordringer. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til prosjektgjennomføring.

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne. Er du nysgjerrig på hvorfor? Arbeidshverdagen i en av Norges mest attraktive rådgiverbedrifter, som landskapsarkitekt vil du få jobbe tett med flere av de andre fagmiljøene i Trondheim og konsernet for øvrig. Vi har et stort tverrfaglig miljø som gjør oss i stand til å ta både store og små oppdrag.

Seksjon Arealplan og landskap teller i dag 11 medarbeidere og består av landskapsarkitekter, arealplanleggere, to sivilarkitekter og en biolog. Vi har for tiden økt satsing innenfor By og Samfunn, og for å komplettere kompetanse og erfaring på seksjonen, søker vi en erfaren og dyktig landskapsarkitekt. Vi søker etter deg som liker å jobbe med ulike oppgaver i alle planfaser i et stort tverrfaglig miljø. Du har noen års erfaring, er framoverlent og er ikke redd for nye oppgaver og ansvar.

Aktuelle arbeidsoppgaver vil bl. a være:

 • By og tettstedsutvikling
 • Mulighetsstudier
 • Utrednings og analyseoppgaver
 • Planlegging og prosjektering av boligområder, næringsareal mm.
 • Planlegging og prosjektering av ulike typer infrastrukturprosjekt for kollektiv, gang, sykkel og annet knyttet til samferdsel
 • Planlegging og prosjektering av ulike typer utbyggingsprosjekter som bl.a. skoler, barnehager, ulike typer grøntanlegg og idrettsanlegg mm
 • Oppdragsledelse

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Er du en person med gode samarbeidsegenskaper, som drives av å finne innovative, kostnadsbesparende og miljømessig gode løsninger på våre kunders utfordringer? Klarer du å se helheten uten å glemme detaljene? Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for den nødvendige interaksjonen med andre fagområder som slike prosjekter krever? Da kan det være akkurat deg vi leter etter!

Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner:

 • Mastergrad som landskapsarkitekt
 • Erfaring med AutoCad, Civil 3D og Adobe pakken
 • God på formgiving
 • Kreativ, effektiv, initiativrik og løsningsorientert
 • Gode samarbeidsevner og gode formidlings- og kommunikasjonsevner
 • God i norsk, både muntlig og skriftlig
 • God grafisk framstillingsevne

Du må også kunne identifisere deg med våre verdier Motiverende, Ordentlig, Verdiskapende og Engasjert.

Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Har du det som skal til for å komplementere vår seksjon?

Vår nye landskapsarkitekt er en person med: gode samarbeidsegenskaper, som trives med å jobbe i team, og har et ønske om å bidra til at andre skal lykkes og utvikles. I tillegg må du være resultat- og løsningsorientert og trives med tekniske utfordringer. Du må være ansvarsbevisst og ha evne til å ivareta våre kunders perspektiv, samt finne innovative, kostnadsbesparende og bærekraftige løsninger på deres utfordringer. Utover dette er det viktig at du har gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, er initiativrik, byr på seg selv for et godt arbeidsmiljø og er effektiv og arbeidsom.

HVA MER KAN VI TILBY DEG?

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter. Alle medarbeidere i Multiconsult har en egen mål og utviklingsplan med tilpassede kompetanseutviklingstiltak i tråd med ønsket karrierevei og utvikling.
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer.
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram.
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid.
 • Firmahytter i hele landet.

LITT MER OM OSS

Vi er en seksjon under Avdeling Samferdsel og infrastruktur som til sammen har 50 dyktige medarbeidere innen arealplanlegging, landskap, VA, veg og bane.
Vi leverer rådgivning og planlegging i oppdrag for ulike private utbyggere, eiendomsutviklere og entreprenører, kommuner, Bane Nor, Nye Veier, Statens vegvesen m.fl.

Arbeidssted for stillingen er i Trondheim. Her er vi ca. 200 faglige dyktige medarbeidere som holder til i moderne lokaler på Sluppen. Er du den rette som ønsker å bli bedre kjent med oss? Ikke nøl med å sende inn en søknad | Vi gleder oss til å høre fra deg!

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Seksjonsleder Torunn Spets Storhov på telefon +47 416 33 229 eller epost: torunn.spets.storhov@multiconsult.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: