Landmålere i Bergen og omegn

Ingeniør Compagniet er en av Norges største leverandører av tekniske konsulenttjenester. Vi er totalleverandør av ingeniørtjenester, DAK tjenester og prosjektadministrative tjenester på alle nivåer. Våre kunder er oljeselskap, leverandørindustrien innen olje- og offshore, verft, landbasert industri, entreprenører og arkitekter over hele landet. Ingeniør Compagniet tilbyr spennende jobbmuligheter i Norge og utlandet, meget konkurransedyktige betingelser og profesjonell oppfølging. Ingeniør Compagniet er en del av Adecco, Norges største bemanningsselskap. Adecco har over 70 kontorer og avdelinger, og hver dag går over 8.000 personer til en jobb formidlet av Adecco.

Firma Ingeniør Compagniet
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist19.10.2014

Vi søker etter landmålere/oppmålingsingeniører i Bergen og omegn. Vi ser etter dyktige, selvstendige og ansvarsbevisste medarbeidere som bidrar med faglig kompetanse og har evne til å bygge gode relasjoner til kunder, kollegaer og samarbeidspartnere.

Oppstart: Snarest

Varighet: 12 mnd med mulighet for forlengelse

Lokasjon: Bergen/Sotra

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Utdanning på ingeniørnivå, gjerne med spesialutdanning innen landmåling (geodesi/geomatikk/GIS/oppmålingsingeniør)
  • Minimum 1 år med relevant landmålerpraksis
  • Gode kunnskaper om softwareoppmåling
  • Kunnskap om Autocad eller NovaPoint en fordel
  • Norsk/skandinavisk muntlig og skriftlig

Vi tilbyr:

  • Spennende miljø både faglig og sosialt
  • Konkurransedyktige betingelser
  • God oppfølging av egen konsulent
  • Ingeniør Compagniet sitt fordelsprogram

Vi søker kandidater til snarlig tiltredelse til langvarige oppdrag i Bergensområdet. Dersom du er interessert oppfordrer vi deg til å søke på stillingen ved å registrere din CV på www.adecco.no. Spørsmål kan rettes til Account Manager Kari Lise Kallestad på telefon 997 99 576. Alle aktuelle kandidater vil bli kontaktet, og søknader blir behandlet fortløpende.

Ingeniør Compagniet AS har rammeavtale med de største aktørene innen olje/gass, både nasjonalt og internasjonalt. Som ansatt i IC blir du en del av vårt faglige nettverk, samtidig som du beholder din uavhengighet og fleksibilitet. Ingeniør Compagniet er en del av Norges største bemanningsselskap; Adecco.

Vis flere stillinger: