Landmåler

Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

FirmaRambøll
FylkeViken
StedRomerike
Søknadsfrist25.10.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din ekspertise i en stilling hvor du kan se frem til spennende og varierte dager med mange morsomme faglige utfordringer. For denne rollen trenger du relevant erfaring med ulike landmålingstjenester/stikningsarbeider og bachelorgrad innen landmåling/geomatikk. Er du vår nye Landmåler? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds

Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår seksjon for måleteknikk på Rambøll avd. Romerike

Som vår nye Landmåler blir du en del av vår seksjon for måleteknikk på Romerike (Skedsmokorset). Vår avdeling består av tre seksjoner; videodokumentasjon, måleteknikk og skadebehandling. På våre hyggelige kontorer på Skedsmokorset består vi av ca. 25 medarbeidere, og har et inkluderende og godt arbeidsmiljø. Vi jobber med flere store og små prosjekter innenfor våre tilbudte fag.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:

Planlegge og utføre ulike typer av stikningsarbeid blant annet:

  • setningsnivellement
  • fastmerkeetablering
  • anleggstikking
  • innmåling av terrengmodell
  • samt utføre tilhørende beregninger, bearbeiding og dokumentasjon til kunde.

Vi støtter den faglige utviklingen din

Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Bachelor eller høyere innen geomatikk (lang erfaring kan veie opp for manglende utdanning)
  • Relevant erfaring fra stikningsarbeid, men nyutdannede oppfordres også til å søke
  • Kjennskap til: Leica innmålingsutstyr, Gemini Terreng
  • Førerkort klasse B
  • Gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig

I denne rollen vil det være en fordel om du også er nøyaktig, pliktoppfyllende og strukturert, samt løsningsorientert. Vi ser etter en medarbeider som er selvstendig og initiativrik og trives med faglige utfordring. Du må være glad i å jobbe ute i felt og ha evner til å samarbeide med oppdragsgivere, samarbeidspartnere og kolleger på en god måte. [sett inn en kort beskrivelse av de viktigste personlighetstrekkene for rollen. Maks 2-3 linjer.

Velkommen til vår samferdselsdivisjon

Rambølls 3200 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger - fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Slik søker du

Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 25.10.2020. Vi vil behandle søknader fortløpende.

Har du spørsmål?

Kontakt Glenn Ingwersen, Seksjonsleder for videodokumentasjon og måleteknikk og 980 50 444, glenn.ingwersen@ramboll.no

Vis flere stillinger: