Lambertseter bad ferdigstilt

Lambertseter bad, med beliggenhet i nærheten av Lambertseter skole, ble denne uken åpnet etter en omfattende rehabilitering på 12 millioner kroner.

Badet, som for første gang stod ferdig i 1970, har blant annet fått nye fliser og en teknisk oppgradering. Arbeidet startet i mai og er utført av eiendomsavdelingen i Undervisningsbygg.

- Hele hallen har blitt renovert med nye fliser, inkludert tribunen som tidligere hadde overflater av tre. Også det tekniske utstyret under bassenget har fått en viktig oppgradering, som blant annet bidrar til en jevnere vanntemperatur og et bedre trykk i dusjene, forteller Roy Marthinsen, prosjektleder i Undervisningsbyggs eiendomsavdeling.

Også byggeleder Kristian Müller er fornøyd med prosjektet som nå er overstått.

- Arbeidet startet i mai, og prosjektet har tatt ca. et halvt år. Det har vært en fin prosess der vi har hatt en god dialog mellom alle parter, og spesielt svømmeklubben har vist forståelse for de utfordringene vi har møtt underveis. Dette blir nå et flott og mer moderne anlegg, som brukerne kan ha glede av i lang tid, sier han.

Svømmehallen er eid av Oslo kommune, men har siden 2004 vært driftet av Lambertseter Svømmeklubb. Frank Pedersen, daglig leder, er glad for å ta i bruk fasilitetene.

- Dette er en flott julegave. Vi har fått et særdeles fint, moderne og ikke minst funksjonelt svømmebasseng som vi vil ha glede av i lang tid. Jeg ønsker å takke Undervisningsbygg og alle involverte parter – dere har gjort en god jobb, fortalte han under åpningen.