Salgssjef Tom Johnsrud for Region øst i Optimera (til venstre) og daglig leder Arvid Søgaard i Byggmesterforbundet Oslo. Foto: Optimera

Lærlinger inn i rammeavtale

Også lærlinger og faglig samarbeid står sentralt i rammeavtalen Byggmesterforbundet i Oslo, Romerike og Hedmark har inngått med Optimera.

Rammeavtalen dekker for øvrig innkjøps- og leveringsbetingelser.

Byggevarehandel dreier seg ikke bare om konkurransedyktige priser, men i tillegg kompetanse og tjenester som støtter oppunder virksomheten til byggmestere, tømrere og andre proffkunder i byggebransjen, heter det i en pressemelding fra Optimera.

Aktiviteter og treff

Dette reflekteres tydelig i rammeavtalen. Avtalen er nå aktiv slik at berørte medlemmer kan benytte seg av den. Den åpner dessuten for at forbundet og Opplæringskontoret for tømrerfaget får mulighet for å delta på aktiviteter og treff som Optimera arrangerer for byggmestere.

Økt interesse

– Vi ønsker flere medlemmer og lærebedrifter inn i vår organisasjon. Dette gjelder ikke minst lærebedrifter som kan tilby de som søker seg til vårt fag en læreplass i en tradisjonell byggmesterbedrift. Opplæringsprogrammet til Optimera blir nå tilgjengelig for våre medlemmer. Vi håper at dette vil virke positivt inn i forhold til interessen for både forbundet og faget, sier daglig leder Arvid Søgaard i Byggmesterforbundet Oslo, Romerike og Hedmark i følge pressemeldingen.