Kvalitetssjef

AF Anlegg gjennomfører alle typer anleggsprosjekter innenfor samferdsel, infrastruktur og vannkraft, inkludert veg, bane, flyplass, tunnel, tunnelinnredning og sikring. Anleggsvirksomheten omfatter også nybygging og oppgradering av olje- og gassanlegg, samt havneanlegg.

Vi er en sentral aktør på de største prosjektene innen samferdsel, vannkraft, olje og gass som utføres i Norge.

FirmaAF Anlegg
FylkeOslo
Søknadsfrist15.09.2017

AF Anlegg er i en positiv utvikling og har store ambisjoner for fremtiden. Med på denne reisen trenger vi en dyktig fagperson innen kvalitet, som vil være pådriver for det kontinuerlige arbeidet med kvalitetsstyring og forbedringsprosjekter.

Som kvalitetssjef vil du få ansvaret for å lede og videreutvikle kvalitets- og forbedringsarbeidet i AF Anlegg. Sentrale arbeidsoppgaver vil være å utvikle og ledelsessystemet ogstøtte kvalitetsarbeidet ute i prosjektene. Du vil lede revisjonsprosesser og delta i forbedringsprosjekter. Du vil få en strategisk viktig rolle med stor kontaktflate mot prosjektene og resten av organisasjonen.

Du kjennetegnes av å ha stor arbeidskapasitet, er nysgjerrig, kontaktskapende og ikke minst trives i et hektisk arbeidsmiljø.

Vi søker deg med høyere utdannelse og relevant erfaring fra kvalitetsarbeid.

Stillingen er lokalisert ved vårt hovedkontor på Helsfyr i Oslo.

Reisevirksomhet må påregnes.

Vi tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften i form av et aksje- og opsjonsprogram.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med Personalsjef Harald Berg på tlf. 928 10 076

Søk her

Vis flere stillinger: