Kvalitetssjef - Fredrikstad/Oslo/Skedsmo

Menneskene utgjør forskjellen hos Solid. Vi bygger våre relasjoner på gjensidig tillit fremfor rigide kontrakter. Våre verdier har vært viktige byggesteiner for utviklingen av Solids kultur. Engasjement, Spisskompetanse, Samhandling, Tilhørighet, Trivsel og Trygghet er ledestjerner i selskapet som viser retning i hverdagen.
Solid Entreprenør AS har hatt en sterk vekst, og omsetningen for 2018 utgjør over 1 milliard. Våre 450 ansatte jobber derfor kontinuerlig for å innfri våre byggherrers forventninger.

FirmaSolid Entreprenør
FylkeAkershus, Østfold, Oslo
Søknadsfrist25.01.2019

Solid Entreprenør har hatt en sterk vekst de siste årene. Nå satser vi videre, og styrker organisasjonen for å bli enda bedre. Vi etablerer en egen kvalitetsavdeling som skal ledes av en systematisk og målbevisst kvalitetssjef.

Kvalitetssjefen skal lede godt kvalifiserte fagansvarlige og avdelingen skal bidra til at Solid leverer bygg vi kan være stolte av og som har ypperste kvalitet.

Muligheter og ansvar

Kvalitetssjefen har ansvar for at vårt kvalitetssystem er levende og at det til enhver tid beskriver gjeldende rutiner for alle deler av vår virksomhet. Systemet skal være oppdatert slik at alle krav iht lover og forskrifter er ivaretatt. Systemet skal bidra til trygghet for medarbeidere, kunder og offentlig myndighet.

Begreper som totalkvalitet og kontinuerlig forbedring er sentrale. Gjennom revisjoner, avviksbehandling og korrigerende tiltak skal kvalitetsavdelingen sørge for kontinuerlig forbedring.

Stillingen vil ha en sentral rolle ved å formidle kunnskap og engasjement rundt Kvalitet på tvers av alle nivåer i selskapet. Kvalitetsarbeid er en vesentlig del av verdiskapningen i Solid. Bedre kontroll og redusert risiko for feil og mangler gir god lønnsomhet.

Rollen har en kombinasjon av strategisk og operativt ansvar. Fordi miljøet er lite må du jobbe både overordnet med strategier og planer, men også å ta del i det operative arbeidet. I tillegg til å videreutvikle de eksisterende kvalitetsprosessene, blir arbeidet med digitalisering og analyse viktig. Solid benytter i dag et egenutviklet kvalitetssystem som inkluderer avviksbehandling med registrering fra håndholdte enheter.

Du må være sterk analytisk og kunne gjøre de nødvendige analysene for å få full oversikt over problemstillinger knyttet til kvalitet. Samtidig må du ha kraft nok til at vi evner å gjøre noe med gjentagende feil og mangler, eller sørge for at de ikke oppstår.

Stillingen kan plasseres på vårt hovedkontor i Fredrikstad eller ved et av våre regionkontorer i Oslo og på Romerike. Reisevirksomhet mellom kontorene og våre byggeplasser må påregnes. Stillingen rapporterer til administrasjonsleder i Solid Entreprenør.

Kompetanse og egenskaper

Du har gjerne teknisk utdannelse på bachelornivå eller masternivå. Enten er du kvalitetssjef i dag, eller du har et sterkt ønske om å bli det. Videre har du minst fem års erfaring fra en kvalitetsfunksjon i en større virksomhet. Du må ha erfaring fra etablering, implementering og bruk av kvalitetssystemer. Erfaring fra byggebransjen eller tilknyttede virksomheter er en fordel.

Som person brenner du for kvalitet og evner å spre engasjement og kompetanse innen fagområdet til dine kollegaer. Du har gjennomføringskraft og er god på å skape endring. Kombinasjonen av det strategiske og operative gjør at du må håndtere mange oppgaver samtidig.

Vi tilbyr

Som Kvalitetssjef i Solid får du mulighet til selv å være med å definere stillingen. Du har en sentral rolle i Solid, og kommer til å ha et tett samarbeid med HMS-sjef, innkjøpsavdelingen, byggeprosjektene og prosjektutviklingsavdelingen. Dette gir gode utviklingsmuligheter i fremtiden.

Våre betingelser innen lønn, pensjon, bil og bonusordning er konkurransedyktige, og miljøet i Solid er inkluderende og godt.

Mer informasjon og søknad

Les mer om Solid på vår nettside, og ta en titt på videoen som forteller vår historie. Ønsker du en uforpliktende prat om stillingen kan du kontakte administrasjonssjef Tom Rohde-Moe eller HR-sjef Richard Høilund.

Søknad på stillingen leveres via søknadsknappen.

Søknadsfrist: 25. januar 2019.

Kontaktpersoner:

Tom Rohde Moe

administrasjonsleder

902 01 351

tom.rohde.moe@solid.no

Richard Høilund

HR sjef

91673699

richard.hoilund@solid.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: