Kvalitetsleder, Sektor Asfalt

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Industry
FylkeViken
StedBærum
Søknadsfrist30.10.2020

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. NCC Industry har virksomhet i hele landet, og er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.
NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

NCC Industry Asfalt søker nå KVALITETSLEDER for SEKTOR ASFALT, som vil jobbe tett på vår virksomhet og våre prosjekter.

Rollen er selvstendig og krever en resultatorientert, praktisk, beslutningsdyktig og utadvendt person. Stillingen rapporterer til Sektorsjef i Asfalt, og inngår i ledergruppen. Vi har kontorplasser både på Lysaker og Brynseng.

Stillingen innebærer et bredt spekter av arbeidsoppgaver og utfordringer, herunder personal- og budsjettansvar for laboratoriene i Bergen og Drammen, samt en operativ laboratorieenhet. Stillingen gir en bred kontaktflate i organisasjonen og personen vi søker må ha evne til å kommunisere på alle nivåer i selskapet.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Ansvarlig for bedriftens kvalitetspolicy og organisering av KS-/laboratoriearbeidet i drift
  • Forbedre og effektivisere firmaets KS-system, og være en pådriver og støtte til de enkelte stabs- og støttefunksjoner samt ut i linjen
  • Forberede og lede ledelsens gjennomgang for sammen med ledelsen å kunne prioritere kommende satsningsområder for et systematisk forbedringsarbeid i virksomheten
  • Ha en aktiv rolle i risikovurderinger

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Kvalitetsingeniør/teknisk utdannelse, med minimum 5 års relevant arbeidserfaring
  • Erfaring fra bransje/fagområder er ønskelig
  • Erfaring med sertifiseringsprosesser (med tanke på ISO kvalitet– og miljøsertifisering)
  • Prosessforståelse og evne til å se helhet
  • Forretningsorientert
  • Strukturert og systematisk

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Du fokuserer på aktiviteter som vil bidra til å nå NCCs forretningsmessige mål, og ser alltid etter nye muligheter. Du jobber gjerne selvstendig, men vil også være én som fremmer samarbeid både internt og eksternt, og bidrar til å bygge nettverk. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar

Søknadsfrist: 30. oktober 2020

Søk her

Kontaktpersoner:

Tove Hernes

HR-sjef, NCC Industry AS

+47 907 25 032

Vis flere stillinger: