Kvalitetskontrollør - anleggsmaskiner

Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Rett Bemanning/StaffUp har i dag 33 lokaleide kontorer i Norge og Sverige.

FirmaRett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

For oppdragsgiver søker vi kvalitetskontollør med snarest mulig tiltredelse. Stillingen er vikariat, med muligheter til fast ansettelse.

Oppdragsgiver er et landsdekkende salgs- og serviceselskap foren av verdens største produsenter av anleggsmaskiner. De er en av Norges største serviceorganisasjon innen bransjen med over 350 ansatte og en omsetning på NOK 2 milliarder i 2013. Stillingen er plassert ved hovedkontoret i Oslo.

Vi ser etter en strukturert og ryddig person som er god til å kommunisere og som kan jobbe både selvstendig og i samarbeid med andre. Du må ha et sterkt ønske om kontinuerlig å forbedre aktuelle prosesser slik at de kan komme enda nærmere sin null-skade visjon, samt redusere kvalitetsavvik.

Arbeidsoppgaver:

- Gjennomføre risikoanalyse og risikovurderinger med jevne mellomrom

- Ansvar for vedlikehold og oppfølging av rutiner/kvalitetskontroll

- Sikre at HMS / Q-systemet og risikorapportering er under konstant utvikling

- Bistå i utarbeidelse av revisjoner (intern og eksternt)

- Oppfølging av korrigerende og forebyggende tiltak registrert i avvikssystem

- Implementere godkjente forebyggende tiltak som påvirker kvaliteten i samarbeid med ledere i ulike avdelinger/fagområder

- Aktivt bidra til kontinuerlig kvalitetsforbedringer

- Sørger for at prosedyrer for kvalitet blir fulgt, og bidra til at alt arbeid utføres med hensyn til den enkeltes helse, miljø og sikkerhet, samtidig som selskapets strategi, prosedyrer og gjeldende norsk lov overholdes

- Eventuelle andre relevante oppgaver som er knyttet til den spesifikke stilling

Kvalifikasjoner/egenskaper:

- Relevant utdannelse

- Dokumentert erfaring fra tilsvarende arbeid med HMS / Q-systemer

- Oppdatert på lovpålagte krav og forskrifter

- Kjent med å fremskaffe og vedlikeholde produkt- og miljødokumentasjoner

- God kjennskap til IKT og informasjonssikkerhet i store organisasjoner

- Nødvendige sertifiseringer og godkjennelser

- Strukturert og selvgående

- Relasjonsbyggende

- Kunne kommunisere godt med kunder, leverandører og medarbeidere

- Beherske norsk og engelsk godt, skriftlig og muntlig

Foruten gleden ved å arbeide i en suksessrik bedrift med et sterkt faglig miljø, tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og en rekke andre goder.

Vi ønsker din søknad snarest mulig til etm@rettbemanning.no Har du spørsmål, ring Partner Erik T. Merum i Rett Bemanning, tlf 41 678 670. Søknader blir løpende behandlet.

Vis flere stillinger: