Kunden blir arkitekt

Systemhus har slipp på sin nye huskatalog i disse dager. Samtidig inviterer de kunden til å bli arkitekt.

I tillegg til inneklima og design har Systemhus som mål å være i front når det gjelder kundeorientering. Dette følges opp i forbindelse med lanseringen av den nye huskatalogen. I tillegg til å bla i den delikate trykksaken på 160 sider tilbys kunden å prøve seg som arkitekt på boligkjedens interaktive hjemmeside.

Her kan kunden velge ulike løsninger på gulv og vegger gjennom parkettvalg samt farge eller type tapet på vegg. Boligen kan også innredes med et rikholdig utvalg av møbler. Og innenfor rimelighetens grenser kan kunden også endre på vegger og bygningsmessige løsninger for å skape sin helt unike bolig.

- Vi er svært stolte over de nye mulighetene vi nå kan tilby kundene. Nå er vi igjen helt i front når det gjelder markedets beste huskatalog samtidig som vi lanserer noe helt nytt, sier kjedeleder Karl Arne Jespersen i Systemhus Norge AS.

Markedessjef Anders Paulsen mener at katalogen fortsatt er et av selgerens viktigste arbeidsredskaper hvor kunden godt plassert i sofakroken får inspirasjon og grobunn for sine boligdrømmer.

- Vi tror imidlertid at kunden ønsker å skape sin helt unike bolig, og gjennom vårt nye tilbud kan kunden lage egne skisser som kan være grunnlag for videre diskusjon med våre selgere, avslutter Paulsen.