Kundeansvarlig

Er du klar for det neste steget i karrieren din? Hvert år hjelper vi tusenvis av personer inn i riktig jobb.

Vi er her for å hjelpe deg, enten du er jobbsøker på jakt etter ditt neste oppdrag, prosjekt eller selveste drømmejobben.

Siden 1990 har vi funnet og formidlet talenter over hele landet – og internasjonalt. Vi bemanner og rekrutterer for våre kunder innen de fleste bransjer og fagområder som engineering, elektro, offshore, finans, økonomi og regnskap, HR og personal, lager og logistikk, handel og kontor, hotell og restaurant, salg og markedsføring, IT og teknologi.

FirmaToptemp for Indus Norge
FylkeAkershus
StedFrogner
Søknadsfristsnarest

Dyktig selger som ønsker en fleksibel hverdag?

Til vår kunde Indus Norge ser vi etter deg som angriper oppgaver med entusiasme og engasjement. Du som med din gjennomtenkte og faglig sterke tilnærming, kombinert med nøyaktighet og sans for detaljer, raskt gjør deg til en foretrukken partner hos kundene. Om du har erfaring fra modulbygg-salg, eiendomsmegling eller annet spennende inne salg spiller ikke så stor rolle. Det viktige for oss er at du, unnskyld klisjen, brenner for å bygge langvarige og solide kunderelasjoner, samt at du har en form for bygg/teknisk kompetanse. Dette gjør du gjennom målrettet og strukturert arbeid, og ved å jobbe deg opp tillit gjennom naturlig kundedialog og kompetanse. Du vet at du for å ivareta disse relasjonene må være både utholdende og tålmodig, at du må være tilgjengelig, proaktiv og evne å tenke nytt.

Dine arbeidsoppgaver:

  • Gjennomføre kundemøter
  • Oppsøkende virksomhet
  • Utarbeide salgs- og markedsaktiviteter
  • Tilbudsbefaringer
  • Kalkulere og skrive tilbud
  • Oppfølging av Byggfakta (søkemotor)

Indus Norge er en godt etablert aktør i bransjen som leverer og leier ut modulbygg til privat- og offentlig sektor. Målet er tydelig; Indus Norge skal skape gode kundeopplevelser! Det gjøres gjennom våre ansatte som skal trives og utvikles, med fokus på kvalitet og godt samspill i alle ledd.

Indus Norge er en bedrift med et moderne og digitalt tankesett hvor man er opptatt av delingskultur. Som vil du få en fleksibel arbeidshverdag hvor du vil være mye «ute på veien», hvor vi er sikre på du vil møte mange spennende mennesker. I tillegg vil du få gleden av å jobbe med faglig dyktige og morsomme og hyggelige kolleger.

I rollen som selger vil du dessuten få firmabil, mulighet for hjemmekontor og fleksibilitet i arbeidshverdagen. Konkurransedyktige betingelser tilbys selvsagt.

Vi håper du søker, og gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

For mer informasjon om stillingen kontakt Toptemp ved rekrutteringsrådgiver Nina Sennerud, telefon 96013119 eller e-post nina.sennerud@toptemp.no

Søk her

Vis flere stillinger: