Administrerende direktør Kennet Nilsen i KTV Group. Foto: KTV Group

KTV med millionavtaler for vedlikeholdsabonnement

KTV Group har så langt i 2014 tegnet langsiktige kontrakter til en verdi av over 13 millioner kroner.

Det skriver KTV Group i en pressemelding onsdag.

Samlet utgjør langsiktige abonnementsavtaler for vedlikeholdsspesialisten en verdi på rundt 43 millioner kroner, heter det i meldingen.

Kontraktene strekker seg i de mest langsiktige avtalene over 20 år, og hovedtyngden av avtalene er signert med sameier og borettslag, skriver KTV.

– Man kan gjerne sammenligne dette med et abonnement. Disse sameiene og borettslagene har tegnet abonnement på årlige vedlikeholdstjenester. Fordi avtalene er langsiktige, blir det langt rimeligere tjenester. Vår økonomiske oppside ligger i å bygge volum over tid. Disse avtalene representerer en betydelig ordrereserve for selskapet, og innen et område vi ser for oss betydelig vekst også de neste årene, sier administrerende direktør Kennet Nilsen i KTV Group i pressemeldingen.

Abonnementsavtalene for vedlikehold for sameier og borettslag ble først presentert for fire år siden, med første avtale med et borettslag i Bergen.

I løpet av 2014 har KTV Group, ifølge pressemeldingen, fått stadig flere avtaler i bergensregionen, samt i byer som Sandnes og Moss.

– Våre abonnementsavtaler er et nasjonalt konsept. Det er svært mange eldre sameier og borettslag over hele landet som krever vedlikeholdsmessig oppfølging, og vi vinner frem med at langsiktighet fordi det er kostnadsbesparende, sier Nilsen.