Koordinator


Sonar Bemanning er et bemannings- og rekrutteringsbyrå beliggende på Helsfyr i Oslo og med avdelingskontor i Vestfold. Sonar ble opprettet i 2005 og består i dag av 16 dedikerte bemannings- og rekrutterings-spesialister med mange års erfaring i å finne riktig kandidat til jobben. Vi i Sonar har vi som mål å levere på kvalitet, kompetanse og tilstedeværelse innen bemanning og rekruttering. Dette betyr at alle våre kunder og kandidater blir ivaretatt på en trygg og profesjonell måte gjennom hele rekrutteringsprosessen.

Firma Sonar for Roar Wilhelmsen
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

På vegne av Roar Wilhelmsen AS søker vi koordinator.

Roar Wilhelmsen AS ble etablert i 1974. Med hovedkontor i Oslo og avdelinger i Trondheim og Elverum har selskapet 75 dedikerte ansatte. Roar Wilhelmsen AS er et firma basert på utleie av mobilkraner, lastebilkraner, minikraner, teleskoptrucker, borrigg og alle typer gravemaskiner. Med sine solide røtter tilbake til 1974 og til nåværende daglige leder Hans Roar Wilhelms en er selskapet stolte av sitt renome for god service og oppfølging til sine kunder i bygg og anleggsbransjen.

Ansvarsoppgaver

  • Koordinere og avtale transportoppdrag
  • Logistikk og kostnadskontroll
  • Oppfølging av kunder

Personlige egenskaper

Vi søker en kremmertype med høy kunnskap om logistikk og interesse for maskin, kjøretøy, transport og kran. Du må ha stor arbeidskapasitet samtidig som du er strukturert og nøyaktig i ditt arbeid. Som en del av Roar Wilhelmsen AS forventes en høy grad av fleksibilitet og service ovenfor kundene samtidig som du mestrer og "ha flere baller i luften" samtidig.

Stillingen er i utgangspunktet et engasjement på seks måneder, men med muligheter for forlengelse eller fast ansettelse.

Spørsmål om stillingen rettes til Sonar og Ørjan Berg Hansen på telefon 922 41 849.

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: