Kontorleder til vårt hovedkontor

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 17 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist27.11.2020

Vi søker servicehelt til å drifte vårt hovedkontor

Liker du å gjøre hverdagen bedre for andre? Er du strukturert, ansvarsfull og glad i å få ting gjort? Kanskje er du god på kommunikasjon også? Da kan du være vår nye kontorleder.

Vi ønsker å løfte vårt hovedkontor på Vækerø til neste nivå, og er på jakt etter en omtenksom servicehelt til rollen som kontorleder for Oslo-kontoret. Foruten å ha ansvar for at ting går på skinner hos oss, vil du være med å bistå i å forvalte avtaler for Sweco Norge.

Oppgaven er omfattende og innebærer alt fra å være facility managers høyre hånd, til en støttespiller til stab og kommunikasjon. Du vil ha ansvar for å følge opp alt fra post og fakturaer, til å bestille møtemat og blomster. Driftsrelatert kommunikasjon vil være ditt ansvarsområde og ved gjennomføring av arrangementer vil du bistå med fasilitering.

Hos oss vil du oppnå kjendisstatus – du vil bli hovedkontorets ansikt og den første personen folk tenker på hvis de trenger hjelp (bortsett fra ved IT-spørsmål, det slipper du). Derfor ønsker vi en hjertelig person til rollen, som også kan bidra til å skape en positiv opplevelse av å være på kontoret. I retur vil du nok ofte få høre: Hva skulle jeg gjort uten deg!

Du kan gjøre en forskjell

Som type passer du kanskje til merkelappen omtenksom fixer. Du har evnen til å se hva andre trenger og liker å tilrettelegge for at folk skal ha det bra. Du kommuniserer godt, noe som kommer godt med i møter med deg og i ditt arbeid. Ellers er du strukturert, ansvarsfull og liker å få ting gjort. Du klarer å ha mange baller i luften samtidig uten å miste hodet.

Vi ønsker at du

  • Gjerne har utdannelse innen service-relaterte fag (men det er ikke et krav)
  • Minimum 5 – 7 års erfaring fra serviceyrker (eksempelvis hotell eller reiseliv)
  • Har erfaring fra å jobbe med arrangementer/konferanser
  • Har organisasjonsforståelse og kjennskap til eiendomsdrift
  • Er initiativrik, systematisk og ansvarlig

Vi tilbyr

  • Variert arbeidshverdag
  • Godt arbeidsmiljø
  • Gode personalgoder

Vi ønsker noen som kan starte snarest, men er selvfølgelig mest opptatt av at du er riktige person for stillingen. Søknader behandles fortløpende.

Kontaktpersoner:

Vivi-Ann Conradi

Facility Manager

+47 926 97 777

vivi-ann.conradi@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: