Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet 2015

NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Nord-Europa med en omsetning på 52 milliarder NOK og rundt 18.500 medarbeidere. NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. NCC i Norge består av forretningsområdene NCC Construction, NCC Property Development, NCC Roads og NCC Bolig. Vi bygger og utvikler bolig- og næringseiendommer, bygger infrastruktur, produserer pukk, grus og asfalt og vedlikeholder veier.

Firma NCC
FylkeHele landet
Søknadsfrist28.02.2015

NCC ØNSKER DYKTIGE MEDARBEIDERE!

NCC bygger for fremtiden - både gjennom prosjekter og mennesker.

Derfor inviterer vi 3.-års sivilingeniører/mastergradsstudenter, samt 2. års ingeniørstudenter til å søke:

KOMPETANSE- OG REKRUTTERINGSPROGRAMMET 2015

I NCC tror vi på kompetanse som et konkurransefortrinn, og ønsker å bli kjent med studentene så tidlig som mulig. Hensikten med kompetanse- og rekrutteringsprogrammet er å gi deg som student innsikt i hvilke jobbmuligheter du har i NCC etter endt utdannelse, samtidig som du får muligheten til å opparbeide deg verdifull kompetanse i form av relevant arbeidserfaring. NCCs mål er å rekruttere dyktige ingeniører, sivilingeniører og mastergradstudenter til spennende prosjekter i årene fremover.

Gjennom kompetanse- og rekrutteringsprogrammet får du jobb/praksis i sommerferiene (dvs. de to siste somre for siv.ing.studenter). Her får du anledning til å sette teori ut i praksis. Du vil også bli invitert til seminardager i løpet av skoleårene, hvor du får anledning til å utveksle erfaringer med de andre studentene i programmet og få faglig påfyll fra NCC.

FOR Å SØKE:

Søknadsfristen til Kompetanse- og rekrutteringsprogrammet er 28. februar 2015.

Søknadene vil bli behandlet fortløpende.

Registrer din søknad her , og legg ved CV og personlig brev der du beskriver deg selv og dine personlige egenskaper.

For ytterligere informasjon - se kontaktdetaljer.

Kontaktpersoner:

Tove Hernes

+47 907 25 032

tove.hernes@ncc.no

Vis flere stillinger: