Kompakt borhammer

Milwaukee lanserer en helt ny og ekstremt kompakt 2 kg SDS-Plus L-formet borhammer for elektrikere, snekkere, ventilasjonsarbeidere og rørleggere.

Milwaukee utvider nå sitt sortiment innen bor og meiselhammere med lanseringen av den nye PLH 20 2 kg SDS-Plus L-formet borhammer.

PLH 20 er designet for å tilby topp ytelse og ergonomi i tillegg til den livslengde og driftssikkerhet profesjonelle håndverkere krever. Med en ubelastet hastighet på 3 700 o/min gir PLH 20 brukeren god ytelse, lav vekt og hastigheten som trengs for å gjennomføre krevende oppgaver i murverk.

PLH 20 leveres komplett med SDS-plus chuck og er designet spesifikt for boroppgaver mellom 5 og 12 mm. For best mulig driftssikkerhet er PLH20 utstyrt med en innebygd sikkerhetskobling som beskytter bruker og verktøy mot fastkilte bor. Slagfunksjonen slås enkelt av og på med den lett tilgjengelige funksjonsvelgeren på toppen av maskinen.

Unik design av maskinen leder luftstrømmen forbi og reduserer faren for skadelig støv og nedfall ved boroppgaver i tak. I tillegg sørger forbedret ergonomi og L-formet design for perfekt balanse selv under de mest krevende boroppgaver. Gummiert håndtak og integrert antivibrasjonssystem resulterer i liten fare for arbeidsskader og god komfort gjennom hele arbeidsdagen.

Europeisk lovgivning har satt en øvre grense for hvor mye vibrasjoner en arbeidstaker skal kunne utsettes for i løpet av en dag. På grunn av PLH 20 sitt lave vibrasjonsnivå (10.2 m/s²) tillater lovgivningen hele 115 minutters konstant bruk av maskinen av gangen. Avtrekker som kan brukes med to fingre forenkler i tillegg bruk med hansker og oppgaver på lite tilgjengelige steder.

Milwaukee fortsetter å levere innovative løsninger i drill og hammerkategorien med spesielt fokus på yrkesgruppene innen bygg og anlegg, rørfag og VVS.

PLH20 gir denne kategorien økt fokus på nye løsninger og den kraft, hastighet og driftssikkerhet anleggsplassen krever.