Knut Reed til Opplandske Betongindustri

Knut Reed har vært styreleder i Opplandske Betongindustri i to år og går fra 1. april inn i den daglige ledelsen av selskapet.

Opplandske Betongindustri har en positiv utvikling med en klar vekst- og utviklingsstrategi innen både produksjon, prosjektering og montasje, skriver de i en pressemelding.

Reed kommer fra stillingen som administrerende direktør i WSP Engineering (tidligere Høyer Finseth) og kan vise til en god utvikling for selskapet og dobling i antall ansatte og omsetning på tre år. Reed tar med seg denne erfaringen til en storsatsing for Opplandske Betongindustri på Østlandet.

- Jeg gleder meg til å bli med i den operative ledelsen av Opplandske Betongindustri, et selskap med både vilje og evne til å realisere en vekst- og utviklingsstrategi. Jeg tar med meg erfaring fra rådgiverbransjen og vil, sammen med alle ansatte, bidra til å videreutvikle selskapet til en betydelig aktør som entreprenør for komplette bæresystemer (betong, stål tre) for byggeprosjekter og produsent av betongelementer, sier Reed i meldingen.

Opplandske Betongindustri har produksjonen på Dokka og etablerer også kontorer i Oslo og på Gjøvik. Selskapet har doblet antall ansatte til 80, og vil fremover ansette flere innen både prosjektering, montasje og prosjektledelse.