Knut Haugland til Instant

Knut Haugland ble i desember ansatt som key account manager hos Instant Norge AS.

Før han begynte hos Instant, kom han fra en stilling som selger i Cramo AS og har tidligere hatt tilsvarende rolle i Høyde-Service AS.

Hos Instant Norge vil han være ansvarlig for salg av lifter, stillas og materialhåndteringsprodukter, samt bistå kunder med faglig kompetanse. Knut er meget godt kjent i bransjen og har en genuin interesse for faget. Som key account manager får han en sentral stilling i et selskap med hovedsete i Oslo og kontorer i Bergen og Trondheim, samt Baltikum.

- Jeg ser frem til å jobbe i en ekspanderende bedrift hvor jeg skape verdier gjennom gode relasjon til våre kunder, samt kombinere min interesse for salg og teknikk.

Instant Norge AS er en av landets ledende aktører innen stillaser, lifter og materialhåndteringsprodukter. Varemerket Instant har vært sammenhengende representert på det norske markedet i snart 40 år, og Instant har lenge tilbudt kursing for stillasmontører og liftoperatører. Det var derfor et naturlig steg å følge den digitale utviklingen i dagens samfunn, og lansere nettbaserte kurs.