Knuseoperatør - Norwegian Aggregates

Peab er et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper med 14 000 ansatte og en omsetning på over 46 milliarder kroner. Konsernet har strategisk plasserte kontorer i Sverige, Norge og Finland. Hovedkontoret ligger i Förslöv i Skåne, Sverige. Aksjen er børsnotert på NASDAQ Stockholm. I Norge har Peab 1400 medarbeidere og en årlig omsetning på 5,2 milliarder kroner.

FirmaPeab Asfalt
FylkeAkershus
StedRomerike
Søknadsfrist29.03.2017

Norwegian Aggregates, Peab Asfalt ekspanderer og vi søker en selvgående knuseoperatør til vårt grustak på Jessheim.

Søkere må ha:

  • Maskinførerbevis/fagbrev for kjøring av hjullaster
  • Beherske minst ett skandinavisk språk muntlig

Det er ønskelig med erfaring fra tilsvarende arbeid, men ikke noe krav. Opplæring vil bli gitt.

Noe reising, samt arbeid ut over normal arbeidstid må påregnes.

Som ansatt i Peab blir du delaktig i arbeidet med å bygge fremtidens bærekraftige samfunn. I Peab er vi samfunnsengasjerte og opptatt av hvordan vi som entreprenør påvirker det miljøet vi lever i, både for de menneskene som nå og i fremtiden berøres av det vi bygger og anlegger. Vi ønsker å omfavne spennet av kompetanse som finnes i arbeidsmarkedet og etterstreber mangfold blant våre ansatte.

Våre verdier ligger som en grunnstein for hvordan vi som ledere og medarbeidere opptrer, og for oss er det viktig at du kjenner deg igjen i våre kjerneverdier jordnær, utviklende, personlig og pålitelig. I Peab finnes det store muligheter for personlig utvikling.

Vil du bygge et bærekraftig samfunn med oss?

Vi ser frem imot å motta din søknad!

Søk her

Kontaktpersoner:

Øyvind Alseth

mob: +47 915 50 635

Vis flere stillinger: