Klart for Cat Convoy 2011

Pon Equipment skal i gang med en ny runde Cat Convoy.

Pon Equipment opplevde stor suksess med fjorårets Cat Convoy. Nå står en ny runde for tur. Cat Convoy 2011 vil stoppe på hele 30 steder på Vest-, Sør- og Østlandet. Første stopp er Aksdal 22. mars.

- Dette er største Cat Convoy vi noen gang har kjørt og vi besøker steder vi aldri har hatt slike arrangement. Convoyen består av en rekke maskiner og utstyr som fraktes til ulike grustak. Med oss på convoyen har vi Atlas Copco og Bertel O.Steen som stiller med henholdsvis drillrigg og Mercedes-Benz anleggsbiler, samt DnB NoR med finansieringsløsninger, sier Espen Paulseth, markedssjef i Pon Equipment.

- Nye og gamle kunder kan komme innom for prøvekjøring av maskiner samt snakke med selgere, produkteksperter og servicefolk. For oss er dette et nyttig og fint forum for å treffe de som aldri har eide en Caterpillar maskin eller hatt med oss å gjøre tidligere. Her kan vi vise fram maskiner i et egnet miljø, fortelle dem om hva vi som selskap har å tilby av løsninger ut over selve maskinen samt la kunden prøve maskin¬en og dermed få et grunnlag for å sammenligne “epler med epler” når han skal handle maskin neste gang. Det er selvsagt også en sosial og hyggelig måte å samle gamle kunder på. Vi har med oss grill og kaffe så det blir anledning til å sette seg ned og ta seg en prat, fortetter Paulseth.

 Cat Convoy 2011 besøker følgende steder:

{F6AA7E35DF5C}

{F6AA7E35DF5C}

{F6AA7E35DF5C}

{F6AA7E35DF5C}