Kalkulatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist23.10.2020

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø. I løpet av de neste årene står Norge overfor store investeringer i infrastrukturprosjekter.

Division Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi søker nå etter en erfaren Kalkulatør, med lokalisering ved vårt hovedkontor på Brynseng.

Erfaren KALKULATØR GRUNNARBEIDER OG BETONG til Region Store Prosjekt

Dine nye utfordringer og overordnet ansvar

Som kalkulatør vil du være direkte delaktig i planlegging og gjennomføring av tilbuds- og kalkylearbeid, med et klart delegert ansvarsområde. Du vil rapportere til anbudsleder eller kalkulasjonsleder. Som kalkulatør blir du ansvarlig for kalkulering av anleggsprosjekter, med fagområdet grunnarbeider-/masseflytting og betong. Dette arbeidet utfører du i tett samarbeid med de andre i teamet, og ditt bidrag vil være vesentlig i vår suksessoppnåelse. Du vil også bli involvert i selskapets prosjekter knyttet til digitalisering.

Erfaring, kompetanse og egenskaper vi ser etter

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, du må våge å tenke nytt, og du er tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og du vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Som kalkulatør i vårt anbudsteam, er det avgjørende at du har:

  • relevant høyere utdanning (min. bachelor eller teknisk fagskole)
  • erfaring innen kalkulasjon
  • erfaring fra infrastrukturprosjekter er ønskelig
  • gode IT-kunnskaper (vi bruker kalkyleprogrammet MAP)
  • interesse og evne til nytenkning og utvikling

Du behersker et skandinavisk språk både skriftlig og muntlig, og har i tillegg gode engelskkunnskaper.

Vi tilbyr

Som kalkulatør i NCC vil du få være med på store og spennende anleggs- og samferdselsprosjekter, og bli en del av et spesialisert team og en profesjonell virksomhet. Hos NCC tilbys du en plass i en organisasjon med et gjennomtenkt verdigrunnlag, høy miljøbevissthet og en sterk vilje til å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et engasjert og faglig spennende arbeidsmiljø.

Arbeidssted for denne stillingen vil være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen:
Svein-Arne Sivertsen/Regionssjef, NCC Civil Engineering, tlf. +47 992 35 657 eller Lisa Buer Førland/HR-spesialist, tlf. +47 458 99 517.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 23.10.2020. Søknader vil bli behandlet fortløpende.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk her

Vis flere stillinger: