Kalkulatør

People4you er et av landets raskest voksende bemannings- og rekrutteringsselskap. Vi løser bemanningsutfordringene for næringslivet. Våre rådgivere har solid erfaring fra bransjen og benytter DNV-sertifiserte verktøy i sitt arbeid. Vi har kontorer i Oslo, Askim, Bergen, Romerike, Ski og Stavanger. Vi har spesialistselskaper innenfor IT og Bygg & Anlegg, der vi tilbyr høyt kvalifiserte konsulenter innenfor bemanning og rekruttering.

Se mulighetene...

FirmaPeople4You
FylkeAkershus
StedVestby
Søknadsfrist15.03.2017

På bakgrunn av stor ordretilgang ønsker en av våre kunder å forsterke sitt kontor med en kalkulatør. Selskapet er lokalisert sentralt i Follo og har 70 ansatte og en omsetning på drøye 350 millioner.

Som kalkulatør vil du ha ansvar for å sikre at kalkylearbeidet blir komplett, herunder utarbeide beskrivelse, mengdeberegne, kalkulasjon, forespørsler UE og leverandører. Byggeprosjektene er primært i Østfold/Follo-regionen. Personen vil bli fast ansatt i et faglig sterkt miljø. Arbeidssted vil være på Hølen i Vestby kommune.

Arbeidsoppgaver

  • Kalkulere tilbud på byggeprosjekter
  • Planlegge, styre og koordinere kalkulasjon på ulike prosjekter
  • Gå igjennom konkurransegrunnlag og planlegge kalkulasjon
  • Innhente og vurdere priser og tilbud fra underleverandører

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ser helst at du har ingeniørutdanning eller teknisk fagskole innen byggfag. Du må ha solid erfaring med kalkulasjon av større byggeprosjekter, erfaring med dagens byggeforskrifter og god økonomiske forståelse. Erfaring fra gjennomføring av større byggeprosjekter er ønskelig, du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og har erfaring med bruk av kalkulasjonsverktøy og har generelt gode IT-kunnskaper

Personlige egenskaper

Som kalkulatør må du være systematisk og grundig, ha gode analytiske evner og god med tall. Som person må du være nøyaktig og strukturert samtidig som du er resultatorientert og selvstendig. Du må også god evne til å forstå helheten i prosjekter og må kunne ta ting raskt

  • Vi tilbyr
  • Dynamisk, engasjert og faglig sterkt entreprenørmiljø hvor samarbeid, stolthet og trivsel er i fokus
  • Bonusordning
  • Et sted hvor måloppnåelse og gode resultater feires

Registrer din CV og søk på stillingen gjennom www.people4you.no
Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Ståle Paulsen på e-post: stale.paulsen@people4you.no.

Vis flere stillinger: