Kalkulatør

Leif Grimsrud AS er ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter.

Vi omsetter for ca. 500 millioner (2016) og har 185 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i nye lokaler i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.

FirmaLeif Grimsrud
FylkeØstfold
StedHalden
Søknadsfrist20.01.2017

Vi søker kalkulatør til en spennende og variert hverdag. Du vil få en sentral rolle i vårt kalkulasjonsarbeid sammen med engasjerte kolleger. Du må ha praksis fra tilsvarende arbeid og helst anleggsteknisk bakgrunn.

Arbeidsoppgaver

• Utarbeide anbud/tilbud
• Kontakt mot kunder
• Delta i prosjektoppstart
• Innhente tilbud og innkjøp av varer og tjenester
• Være aktiv i enkelte prosjekter under utførelse

Kvalifikasjoner

Som kalkulatør hos oss må du være nøyaktig og strukturert og ha gode samarbeidsevner. Vi ønsker oss en med høyskoleutdannelse, gjerne med fagbrev. Utdannelse kan kompenseres med lengre relevant erfaring.

Personlige egenskaper

Vi ønsker også at du er opptatt av involvering og medvirkning, har et engasjement i HMS-arbeid som skaper trygge arbeidsplasser, samtidig som du er profesjonell, redelig og har et entusiastisk forhold til utviklings- og forbedringsarbeid. I tillegg må du være resultatorientert og tillitsskapende.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Du vil være en del av et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.
I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.
Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

For mer informasjon, kontakt HR-sjef Lene H. Larsen, +47 906 70 430 eller daglig leder Magnar Kristiansen + 47 992 82 476.

SØK STILLING

Vis flere stillinger: