Kalkulatør til vår elektroavdeling

Isachsen Gruppen AS er totalleverandør av anleggstjenester. Vilje til lønnsom vekst har vært en av grunnsteinene i Isachsen Gruppens utvikling siden selskapet ble stiftet i 1986. Gruppen teller i dag mer enn 400 dyktige fagfolk og løser alle oppdrag innen bygg, samferdsel og kommunalteknikk. Vi bygger og vedlikeholder også idrettsanlegg og grøntanlegg, lekeplasser og skolegårder. Isachsen Gruppen er historien om snart 30 års kontinuerlig vekst og sist men ikke minst så er det historien om evnen til å utøve entreprenør ånd. Isachsen Gruppen - entreprenørskap satt i system. Les mer på www.isachsengruppen.no

Firma Isachsen Gruppen
FylkeBuskerud
StedSolbergelva
Søknadsfristsnarest

Kunnskap, engasjement og vilje til å yte det lille ekstra er varemerket for vår elektroavdeling. Våre primære oppdragssegment er veibelysning og anlegg, samt leveranser innen elektrotjenester til større byggeprosjekter og oppgaveløsing knyttet til selvstendige leveranser i større entrepriser i eget konsern.

Vi søker til vår elektroavdeling - Kalkulatør

Arbeidsoppgaver:

Kalkulering av prosjekter

Tilbudsforespørsler og evalueringer

Overlevering til prosjekt, bistå prosjektledere

Kvalifikasjoner:

Fagbrev (montør/installasjon) eller teknisk fagskole

Erfaring med tilbudsgiving/anbudsprosesser er en fordel

Gjerne praktisk erfaring fra byggeplass

Personlige egenskaper:

Strukturert og pålitelig

Nøyaktig

Positiv og løsningsorientert

Stor arbeidskapasitet

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, et godt arbeidsmiljø og gode utviklingsmuligheter.

For nærmere opplysninger om stillingen kan du kontakte Øystein Lønberg, avdelingsleder Elektro på tlf 916 22 150 eller Espen Horsrud, Promiso Rekruttering på telefon 982 95 186.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: