Kalkulatør anlegg

Trym er et eiendoms- og entreprenørkonsern med nærmere 170 ansatte, og har Trøndelag som hjemmemarked. Vi har store vekstambisjoner innenfor våre forretningsområder Bolig, Næring, Bygg og Anlegg. Trym Anlegg utfører et bredt spekter av anleggstjenester for private og offentlige byggherrer. Avdelingen sysselsetter 65 kompetente og motiverte ansatte, hvorav 22 funksjonærer og 43 produksjonsansatte fordelt på vei- og anleggsfaget og maskinførerfaget. De fleste ansatte hos Trym Anlegg har bakgrunn fra entreprenøren Teknobygg, som ble overtatt av Trym i 2014.

FirmaTrym Anlegg
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist07.02.2021

Vi er et konsern i vekst og søker deg som vil være med på reisen. Som vår nye kalkulatør skal du bidra til å vinne anbud via gode prosesser med vekt på å sikre Tryms krav til kvalitet og inntjening. Du vil jobbe tett med flere dyktige nøkkelpersoner innenfor dette fagfeltet, og skal bidra til at avdelingen utvikler seg videre. Vi kan tilby deg spennende arbeidsoppgaver og gode betingelser.

Din hverdag vil bestå av:

  • kalkulasjon og tilbudsskriving
  • godt samspill med byggherren i en tidlig fase ved utvikling av prosjektet
  • tett dialog med eventuelle underleverandører i arbeidet med å sammenstille tilbud til våre oppdragsgivere
  • overføring av kalkulasjon og prosjektkompetanse til prosjektleder
  • innkjøpsstøtte til prosjektene som er i drift
  • å bidra med etterkalkyler av utførte prosjekter

Teknisk utdannelse og erfaring fra bygg-/anleggsbransjen er en forutsetning. Bachelor eller master innen bygg-/anleggsfag er ønskelig - men lang erfaringskompetanse kan vurderes opp mot manglende høyere utdanning. Du må ha solid bransjekunnskap og erfaring fra kalkulasjon av anleggsprosjekter. Du bør også ha erfaring med innkjøp og bruk av kalkulasjonsverktøy.

Du må ha gode datakunnskaper og kunne kommunisere godt på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. Du har gode kommunikasjonsferdigheter, du er reflektert og sosial og samarbeider godt med andre. I tillegg er du strukturert, nøyaktig og liker å ha kontroll.

For å søke stillingen, trykk her.

Kontaktperson:

Jobzone v/Gunn Iren Berg Svendsen

934 60 310

Vis flere stillinger: