Kalkulasjonsleder under jord og tunnel

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Anleggsvirksomheten i Veidekke Entreprenør AS har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 5 mrd. kroner (2017). Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter.

Firma Veidekke Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfrist02.07.2018

Anleggsvirksomheten i Veidekke Anlegg ønsker å styrke kalkulasjonsteamet og søker nå en erfaren kalkulasjonsleder innenfor tunnel og fjell.

Kalkulasjonsleder vil lede anbudsprosesser og kalkulasjon av tunnel- og underjordsprosjekter, både for offentlige og private kunder. Rollen er en del av et større team innenfor tilbud, marked og anbud. I tilbudsfase vil kalkulasjonslederen ha en sentral rolle i tilbudsteamet sammen med prosjektleder. Kalkulasjonslederen rapporterer til avdelingsleder for marked og anbud.

Arbeidsoppgaver

 • Utarbeide forespørsler på innkjøp, og evaluere tilbud fra leverandører.
 • Kalkulere og kvalitetssikre anbud.
 • Ansvarlig for anbudsgjennomgang i samarbeid med prosjektleder.
 • Sørge for at beskrevet dokumentasjon blir utarbeidet og vedlagt tilbudet.
 • Overføre kalkulasjonskompetanse til anleggsleder.
 • Bidra med etterkalkulasjon av utførte prosjekter.
 • Befaring og kartlegging av planlagte prosjekter.

Kvalifikasjoner

 • Erfaring fra entreprenørvirksomhet - gjerne innenfor fjell og tunnel.
 • Kompetanse og erfaring i bruk av kalkulasjonsverktøy og Excel.
 • God kjennskap til Prosesskoden (Håndbok 025) og NS 3420.
 • Solid fagkompetanse.

Personlige egenskaper

Du oppfatter og forstår sammenhengen mellom detaljer og det helhetlige perspektivet. Du må både ha praktisk og teoretisk kompetanse, samt interesse for faget. Arbeidet vil bestå av mye og tett samarbeid med andre, men også selvstendig arbeid – du må derfor like en god kombinasjon av dette. Du vet at økonomi er viktig for å kunne vinne anbud, men også for å skape gode resultater. For å forbedre oss er det viktig at vi tenker nytt, og du må være en av de som bringer inn nye ideer og løfter oss videre innenfor fagområdet.

Vi tilbyr

Vi kan tilby deg medeierskap i form av aksjer som gir en unik og samlende bedriftskultur. Du vil oppleve stor grad av selvstendighet og frihet. Du vil så å si hver dag få mange muligheter for å delta på arenaer hvor du kan påvirke både bedriftens og enhetens videre utvikling. Dagene vil være svært varierende og dynamiske med gode muligheter for å bidra og utvikle også deg selv i ulike arbeidsmiljø. Vi har konkurransedyktige pensjons- og forsikringsordninger.

Kontaktperson

Anders Haaland

Ressurssjef

Telefon 901 28 720

Søk stilling

Vis flere stillinger: