Junioringeniør / anleggsleder for brovedlikehold i spesialproduksjon

Mesta er ledende i Norge innen drift og vedlikehold av infrastruktur. Siden 2003 har Mesta etablert seg som et selvstendig selskap med over 1300 ansatte, og virksomhet i hele landet. Mesta har i dag over 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel.

FirmaMesta
FylkeSogn og Fjordane, Hele landet
StedLeikanger / hele landet
Søknadsfrist30.04.2018

Er du klar for å starte karrieren din i et av landets mest spennende entreprenørselskap?

Vi ser etter en junioringeniør med kunnskap og interesse innenfor anleggsdrift.

Oppmøtested vil være ute på anleggsprosjekter tilknyttet avdeling spesialproduksjon, med kontor på Leikanger i Sogn og Fjordane. Stillingen vil medføre reising.

Kontaktperson: Prosjektsjef Arne L. Nes, tlf 95 19 18 25

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Arbeidsoppgaver

Du vil som junioringeniør i Mesta få tett oppfølging og opplæring ved å følge våre dyktige anleggsledere på prosjekter rundt om på vestlandet. Du vil få muligheten til å utvikle deg personlig og faglig slik at du selv kan tre inn i en operativ eller faglig ledende rolle for våre prosjekter rundt om på Nordvestlandet.

Arbeidsoppgavene vil være relatert til din utdannelse innen teknologiske fag, logistikk, økonomi eller ledelse. Hvis du viser engasjement og interesse kan du vær med å forme din egen arbeids hverdag, og du vil få økt ansvar med økt innsikt.

Som junioringeniør vil du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver i en variert portefølje av anleggsprosjekter. Du vil få delta i mange faser av et prosjekt, fra kalkulasjon og anbud, til gjennomføring og avslutning.

Egenskaper

Som Junioringeniør i Mesta er det viktig at du deler vårt verdisyn, er oppriktig engasjert i arbeidet samt ønsker å gjøre en god jobb. Du må være villig til å lære og dele din kunnskap med andre. Dersom dette høres ut som deg og du i tillegg liker utfordringer, så er det kanskje akkurat deg vi leter etter.

Kvalifikasjoner

Høyere utdannelse fra teknisk fagskole, ingeniør, gjerne med fordypning innen bygg og anlegg, økonomer med anleggs-kompetanse/erfaring, eller bachelor/mastergrad innen andre fagfelt med interesse for vei og anlegg.

Det tilbys

  • Du vil få en spennende start på karrieren i en stilling som er tilrettelagt for deg som kommer rett fra skolebenken
  • Fast ansettelse, konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • En utfordrende stilling i et godt og faglig sterkt arbeidsmiljø

Søk stilling

Vis flere stillinger: