Illustrasjonsfoto: Arkiv

Jula åpner i Sarpsborg

25. september åpner Jula et nytt varehus i Sarpsborg. Det blir nummer 21 i Norge og det 73. totalt.

Det skriver Jula i en pressemelding tirsdag.

– 2014 er et spennende år for Jula, med mange nyåpninger. Jula fortsetter sin kraftige ekspansjon i Norge, og det fokuseres på å bli helt riksdekkende. Målet er at alle skal ha et Jula-varehus i sin nærhet. Nå styrker vi vår tilstedeværelse ytterligere i den ekspansive Østfold-regionen, sier administrerende direktør Per Jacobsen i pressemeldingen.

Fra før har Jula varehus i Moss og Fredrikstad.

I løpet av høsten kommer Jula til å utvide med tre nye varehus i Norge, skriver butikkjeden. I tillegg til Sarpsborg åpner Jula i Steinkjer og Hamar.

Varehuset i Sarpsborg har en totalstørrelse på rundt 3.000 kvadratmeter, og skal, ifølge pressemeldingen, innredes med Julas nye konsept. Totalt rekrutteres om lag 25 nye medarbeidere.

– Vi har stor tro på etableringen i Sarpsborg. Vi har vært på jakt etter egnede lokaler i tre år, og nå føles det fantastisk bra å endelig kunne åpne dørene. Jula har allerede god dekning i Østfold, men vi manglet ett varehus for å oppnå maksimal dekning. Det er 54.000 mennesker i Sarpsborg, og nå kan de få glede av et helt nytt Jula-varehus i kommunen, sier Per Jacobsen.