Jordskiftekandidat/jurist

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

FirmaRambøll
FylkeOslo
StedOslo evt. etter avtale
Søknadsfrist11.05.2018

Grunnet økende oppdragsmengde ønsker avdeling Areal og eiendomsjus i Rambøll å styrke sitt fagmiljø.

Avdelingen har med sine 16 kvalifiserte rådgivere betydelig kompetanse innen de eiendomsjuridiske fagene, og kan tilby markedet et komplett tverrfaglig konsulent- og rådgivningsmiljø innen infrastruktur, areal- og eiendomsutviklingsprosjekter. Arbeidssted er ved et av Rambølls kontor i Norge.

Om stillingene

En sentral oppgave er å bistå kunder i oppdrag med grunnerverv for bane-, veg-, kraft-, og vannledningsprosjekter, og også jordskiftefaglige og tingsrettslige saker:

 • Bistå kunder med rådgivning innenfor grunnerverv (verdsetting, forhandlinger og ekspropriasjon)
 • Jordskifte
 • Seksjonering og tingsrettslige problemstillinger
 • Jobbe i større tverrfaglige prosjekter
 • Meget gode lønns- og arbeidsbetingelser

Vår kundeportefølje består både av private og offentlige oppdragsgivere. Det må påregnes noe reisevirksomhet i stillingene.

Hvem vi søker

Vi ser etter deg som har erfaring, forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden. Andre viktige egenskaper og kvalifikasjoner vil være:

 • Minst fem års relevant erfaring etter endt utdannelse
 • Stor arbeidskapasitet og gjennomføringsevne
 • Motiverende og reflektert adferd
 • Sosial og selgende
 • Master fra NMBU (UMB/NLH) innenfor jordskifte eller eiendomsutvikling. Jurister med rett praksis vil også kunne vurderes
 • Godt muntlig og skriftlig språk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Velkommen som søker!

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Kontaktperson: avdelingsleder Mikal Storhaug, mobil 905 90 560, e-post: mikal.storhaug@ramboll.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: