Johs. J. Syltern gikk for Bell etter testkjøring av den nye dumper-modellen.

Johs. J. Syltern kjøper ti Bell-dumpere

Johs J. Syltern har signert kontrakt med Nasta på ti Bell-dumpere som skal inn i entreprenørens infrastrukturentreprise ved Roan Vindpark.

Kontraktsignering fant sted ved brakkene på Reppkleiva ved Roan. Fra venstre Nasta-selger Trond Viktor Meland, Øystein Syltern og Frank Syltern.

Det skriver Nasta i en pressemelding.

Salgssjef Lars Engmark i Nasta opplyser at pakken består av ti stykk Bell B40E rammestyrte dumpere. Dette blir de første Bell B40E i Norge, og leveres med 12,8 liter motor fra Mercedes Benz med 380KW og steg 4 teknologi. Nyttelast er 39 tonn og volumet er på 24 kubikk uten baklem. Alle ti har fullfjæring (Comfort Ride).

De to første Bell-dumperne blir ifølge Nasta levert denne uken.

-Dette er en spesiell jobb som skal utføres nesten døgnkontinuerlig med korte frister, sier adm. direktør Øystein Syltern i Johs J. Syltern.

- Vi har mer enn ti års erfaring med Bell og Nasta, og driftssikkerheten til dumperne var det som gjorde utslaget denne gangen. Vi kunne ha valgt et rimeligere alternativ, men gikk for Bell B40E, en dumper som garantert vil fungere godt når vi skal bygge infrastruktur til den foreløpig største vindparken i Norge, fortsetter Øystein Syltern.

Administrerende direktør i Nasta, Tom Johansen, er godt fornøyd med tilliten fra Fosen-entreprenøren.

- Johs J. Syltern er en framtidsrettet og solid familiebedrift med eiere og ledelse som har «skoa på». I dette tilfellet vet vi at det ble lagt stor vekt på HMS, og spesielt sikkerhet for fører. På dette punktet er Bell Equipment, som den eneste rene dumperprodusenten i markedet, best i klassen. En slik leveranse, med service 24/7, er krevende og spennende på en gang. Vi gleder oss og ønsker Johs. J. Syltern lykke til med jobben på Roan, sier Tom Johansen i pressemeldingen.